香港外流球員討論區 (33)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
班支那仔仲FF緊自己係足球強國,永遠要求支足踢到英格蘭、西班牙咁,交唔到貨就屌到你七彩。而支足球員係有限能力同巨大壓力下一定交唔到貨,除非去到重要關頭先上力,然後咁不斷loop 不斷重覆。入世界盃有啲難度

所以,以猶戴泥講佢依家咁既狀態踢支足一定比人屌到仆街,首先佢係傳媒眼中既新星,有一啲錯一定會比人放大,然後加上佢係香港出世,一定會比人當係香港人發泄對象,以支那人事為基本既地方,就算有李鐵呢啲清泉都保唔到佢
咁不如踢傑志
遲下港超見到佢架la
下. 佢岩岩先返去申花咋喎 係咪太廢?
佢要錢. 唔諗其他野.
private 咗
以下個人ff 唔使太認真

佢而家係中甲料啦
睇上面新聞,李鐵中場唔想用歸化鬼佬,好賞識猶戴,近來比賽球迷評價佢已經國腳 level
前鋒用歸化
都有可能係咁. 我都經歷過球痴階段 無proper既監護比年青人正確既價值觀真係一個問題. 當然 對佢黎講. 正確價值觀就係向錢看沒什麼不對

其實都係. 既然佢選擇踢A隊唔踢B隊或者C隊. 都無乜好講. 個人選擇. 係條撚屌利用過香港青訓資源. 加上扮傷唔撚理加利白. 先得罪人. 佢一早講明唔會踢港隊就應該無乜問題.
美斯都唔踢西班牙國家隊. C朗當年會唔會踢英格蘭 卡斯柏舒米高會唔會踢英格蘭.
fucking dai, no honor, no glory, only the money
其實佢好岩域奇南區 擺佢係前面做衝衝子
點解會咁架
我覺得佢似
蘇格蘭岀世長大
但揀踢英格蘭個d人
上面班人根本唔會當你香港係自己人,特別係上年之後

依家吹捧佢同以前英格蘭亂吹捧一樣,到頭來一事無成踢唔起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞