越煮越好條友 越黎越痴線

613 回覆
122 Like 228 Dislike
師父唔會好似啲人咁cut 左 cut 右,一氣呵成真功夫!
改埋歌詞
佢好似話長啲先有錢賺 不過既然大家都喜歡佢
我覺得可以睇
或者馬田開個會員限定係以前3至4分鐘精華版
之前佢拎塊牛扒洗完先去煎
好似話星星本人定唔知佢fans以前拉大隊喺阿好個channel狂宣傳星星頻道
如果係真我又覺得星星唔啱
有啲似我不能忘記你咁嘅feel
https://youtu.be/-vwknQkcw18

岩岩發現依個人妻教煮野食 幾正
今集煲左個巫婆湯🤮
癲撚左紫薯帶子湯
有啲似都市閒情果個彩玉咁 不了
見到星星煲蜜瓜,佢就煲紫薯,痴撚線
好地地紫薯湯丸糖水都無人屌佢仆佢個街加帶子真係
我屌你老母 咁撚樣都叫湯 就咁比紫薯+奶 急凍帶子 不如我拎d紫薯去煮糖水仲好 見撚到咁既湯 一咪自己讚自己 同以前紫菜雞翼湯 有咩撚野分別
試下啦,試過就知好好味架
加湯圓我覺得叫正常小小 雖然佢都叫求撚其 但加完奶再加帶子落去仲話好鮮甜
同啲中國武術家一樣
日日洗自己腦,洗到以為自己真係好打得
就咁用水溶雪就擺落去
隔住個mon都聞到成陣雪味
個D垃圾扒洗完先煎係安心D
開filter開到傻, 同埋佢個仔好煩
[url]https://www.youtube.com/watch?v=BjJzCNcyOQU&ab_channel=%7B%7B%E8%B6%8A%E7%85%AE%E8%B6%8A%E5%A5%BD%7D%7DVeryGood[/url]
咁撚樣幫貓貓冲涼
仲要兩三個禮拜就一次
死廢老
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞