越煮越好條友 越黎越痴線

613 回覆
122 Like 228 Dislike
乜撚都加芝士同may姐加雞汁有咩分別
上個禮拜我煮都貪方便無飛水, 將啲肉切咗一片片之後煎熟佢算
要飛水先既原因應該只係想塊肉望落靚仔啲?
乜鳩都淘寶
成日播/唱鳩歌 又嘈又尷尬
講嘢冇內容自以為幽默風趣
鳩煮
冇美感 用埋啲垃圾 stock image 封面同字選色核突
藍絲
屌你有聲
平心而論 佢有d都ok嘅
但西餐唔好跟佢啦
之試過跟佢煮回鍋肉都唔錯
https://m.youtube.com/watch?v=Iuw6eahtHr4

利申 兩邊都有睇,得閒會睇埋王師奶教煲湯同香太

真係垃圾囉

豬肉飛咗水先炒
乜撚嘢肉味都冇撚晒啦

回鍋肉個汁
其實係甜面醬加辣豆瓣醬
之後再落少少老抽上色
唔好為屌而屌啦, 回鍋肉唔飛水生炒真係無聽過

星星, 杜汶澤, 王剛都係飛水先
上個禮拜我煮都貪方便無飛水, 將啲肉切咗一片片之後煎熟佢算
要飛水先既原因應該只係想塊肉望落靚仔啲?

主要係去腥? 點解要飛咁耐就唔知了, 可能熟咗一陣唔駛炒太耐會老掛
呢條友之前狙擊職人吹水 人整乜佢就整乜
仲拍片果陣講野串人 好無口德
後尾發覺唔夠抽先收皮
蒸氣爐, 大型抽油煙機都淘真係CLS
係, 嘔吐物咁
香港人質素每況越下
係YouTube個西政策逼佢要將D片越剪越長
YouTube覺得d三四分鐘嘅片留唔到觀眾
d over10分鐘嘅片先會推介俾新觀衆
你拍youtube都要搶你頭香至得
睇煮野食片,淨係睇星星師傅同馬田,其他不了
有時睇到覺得好辛苦,佢講完一句又要停機再下一句
佢乜撚野都落鮑魚汁
最大疑問唔知係咪真係野生?我信急凍好食過養魚
我諗應該得你唔知咩叫飛水
唔知飛幾耐都講得出
係咪講緊我
人分三六九等唔係我講架
係孔丘講架
所以唔好話我衰
條仆街成日播歌無拎版權
其實應該要report
HELLO各位
大家好呀!
林保全死左,只能聽simon回味
飛水係去除異味同定型,豬肉入面既豬蘇味就係咁解除
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞