大學電話調查員拖欠薪金

98 回覆
5 Like 2 Dislike
一間大學唔應該有呢種唔公義、欠薪行為,恰自己學生問題發生
漢仔打飛機就叻
我想問係味照樓上巴打講
佢慣性拖應該有晒計劃,唔怕我搵勞工署,講好拖兩禮拜就係兩禮拜,上去乞都唔會理你
所以我應該搵su,搵ssc,搵 大粒壓佢

打返晒佢拖你糧既情況,send晒去學校所有部門ssc,president office, co果d 搞9佢啦

英文唔叻,用中文得唔得
定儘量都要用翻英文
btw 巴打個標題1999

所以無咩人入來
唔好意思唔好意思
我想問係味照樓上巴打講
佢慣性拖應該有晒計劃,唔怕我搵勞工署,講好拖兩禮拜就係兩禮拜,上去乞都唔會理你

打返晒佢拖你糧既情況,send晒去學校所有部門ssc,president office, co果d 搞9佢啦

英文唔叻,用中文得唔得
定儘量都要用翻英文

最好英文啦
我想問係味照樓上巴打講

英文唔叻,用中文得唔得
定儘量都要用翻英文

最好英文啦

收到,我會聽日打
嶺南不嬲都好慢
嶺南不嬲都好慢

但唔應該理所當然
同佢上個月做果陣覆實我今個月21-22 就會有
不嬲好耐先出 最耐好似兩個幾月先出 等錢洗真係唔好做
我想問係味照樓上巴打講

英文唔叻,用中文得唔得
定儘量都要用翻英文

最好英文啦

用咩語言wfc咩
最緊要大鳩佢
搵蘋果傾傾好撚過
(唔驚上報既話)

唔驚 但我今日上佢部門再客氣傾多次先
客客氣氣將巴打教我講既野講一次,睇下有冇早多個禮拜
如果一個禮拜出到就息事寧人
出唔到就發窮惡,玩大佢
直接開波做野啦
你唔搞大佢 下次佢再請人 實有其他同學仔中伏
之前返大公司sales
佢拖我兩星期都唔出糧
我打去問仲話未計好要我等多幾日
我問返佢勞工署規定最遲幾多日出糧
佢隔十五分鐘就叫我上去拎
如果佢下個禮拜出唔到就搞大佢
就算出到,我希望大家嶺南或者其他u巴打引以為戒
一齊抵制呢d電話部門,唔做
直到佢地改善為止
之前返大公司sales
佢拖我兩星期都唔出糧
我打去問仲話未計好要我等多幾日
我問返佢勞工署規定最遲幾多日出糧
佢隔十五分鐘就叫我上去拎

好多賤人
自己安安樂樂數錢
但就唔俾錢員工

今日傾店數
佢話下星期二有錢收
可以inbox su fb叫佢地同學校反映下 此風不可長
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞