大學電話調查員拖欠薪金

98 回覆
5 Like 2 Dislike
有冇問過SSC?
有冇問過SSC?

Ssc負責
我以為應該直接搵相應公共管治呢個部門
有冇問過SSC?

Ssc負責

負責*?*
有冇問過SSC?

Ssc負責

搵佢又係拖,同ssc講下情況問下睇下有冇機咋

利申見到咁濕鳩已經冇去做
有冇問過SSC?

Ssc負責

發窮惡,搞大佢
有冇問過SSC?

Ssc負責

發窮惡,搞大佢

我試下問下,但有冇話ssc搵邊位,或者搵邊個部門
同學洗唔洗借住幾舊比你開飯先
有冇問過SSC?

Ssc負責

發窮惡,搞大佢

我試下問下,但有冇話ssc搵邊位,或者搵邊個部門

冇架,叫做搏下機會都好架咋
雖然我唔熟勞工法例
但常理推測 佢成日咁拖法 一定咩都計好哂
唔會有位你入 建議巴打快d 搵第二份散工
同佢鬥得黎 你都唔知搵到幾多
同學洗唔洗借住幾舊比你開飯先

大家三唔識七,唔敢要
同我怕會被人誤會
多謝你先
雖然我唔熟勞工法例

但如果你真係想搞大件事 玩串佢 建議你send email 比部門d head 同大學管理層 例如校長 副校果d
實可以搞到佢地一鑊
雖然我唔熟勞工法例

點解有錢都唔出糧俾人,仲要係自己學生
唔熟唔食
雖然我唔熟勞工法例

點解有錢都唔出糧俾人,仲要係自己學生
唔熟唔食

大學d 錢銀procedure 成日都好q 慢
finance unit有勁多唔知咩規程
雖然我唔熟勞工法例

但如果你真係想搞大件事 玩串佢 建議你send email 比部門d head 同大學管理層 例如校長 副校果d
實可以搞到佢地一鑊

漢仔係味好親民
聽講成日同人食早餐
有冇方法可以直接搵佢
雖然我唔熟勞工法例

實可以搞到佢地一鑊

漢仔係味好親民
聽講成日同人食早餐
有冇方法可以直接搵佢

巴打訓醒未
雖然我唔熟勞工法例

實可以搞到佢地一鑊

漢仔係味好親民
聽講成日同人食早餐
有冇方法可以直接搵佢

我唔係ling u 呀
但以我讀u 經驗 用學生email send 信已經夠有用
正路有學生咁樣投訴法點都會處理
同埋可以搵su 幫下手 如果su 肯幫你嘈個bargaining power 一定大好多
可以試下搵嶺南努工關注組,之前工友比心拖糧都係佢地幫手,再搵su叫佢地係campus life/校董會上面屌9學校
雖然我唔熟勞工法例

實可以搞到佢地一鑊

漢仔係味好親民
聽講成日同人食早餐
有冇方法可以直接搵佢

巴打訓醒未

我聽聞炸
平時毒毒
但見到佢講都唔會唔理呱
可以試下搵嶺南努工關注組,之前工友比心拖糧都係佢地幫手,再搵su叫佢地係campus life/校董會上面屌9學校

多謝巴打
我想問係味照樓上巴打講
佢慣性拖應該有晒計劃,唔怕我搵勞工署,講好拖兩禮拜就係兩禮拜,上去乞都唔會理你
所以我應該搵su,搵ssc,搵 大粒壓佢

漢仔wfc
見過佢一次咁大把

漢仔原來係咁
我想問係味照樓上巴打講
佢慣性拖應該有晒計劃,唔怕我搵勞工署,講好拖兩禮拜就係兩禮拜,上去乞都唔會理你
所以我應該搵su,搵ssc,搵 大粒壓佢

打返晒佢拖你糧既情況,send晒去學校所有部門ssc,president office, co果d 搞9佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞