楊思琦應永久被恥奪香港小姐冠軍榮銜

142 回覆
340 Like 22 Dislike

係咪貪錢真係唔知,但派帽賤過雞就一定真。

條路都係自己揀,依家返大陸陪老細應該都好搵,大把方法搵錢,洗撚擔心佢咩。

皰疹二型呀大佬
大陸佬都唔會咁搵命博啦
發生呢啲事 大家都唔想
佢個女大過會唔會有皰疹?

無論一型定二型都係終身
只係平時藏左係神經 無發出黎
俾d風度
佢已經好慘
上錯賊船
而家獨力養女
你仲要踩佢一腳

佢已經得到好大嘅懲罰

口德+3

無論一型定二型都係終身

一型好似所有人都有架,即係飛g
每次見到個on9閪出黎乞食就想笑
直頭犯賤

有邊個唔係想勾金龜呀 難聽啲 你身邊個個都有呢個念頭啦
Ck妹自己唔撚好彩 衰on9埋身前 唔起左隻龜嘅底先姐
俾d風度
佢已經好慘
上錯賊船
而家獨力養女
你仲要踩佢一腳

佢已經得到好大嘅懲罰

佢揸住幾層樓, 擔心自己好過la

佢啲樓起碼幾千萬

有邊個唔係想勾金龜呀 難聽啲 你身邊個個都有呢個念頭啦
Ck妹自己唔撚好彩 衰on9埋身前 唔起左隻龜嘅底先姐

on9都係無智慧嘅一種行為
咁即係應該要褫奪冠軍資格啦
李思琪都正過佢啦

你唔好侮辱李思琪
召喚鼎爺
李思琪都正過佢啦

你唔好侮辱李思琪

棋?
見過佢真人 其實好正
佢係我見過最成功的痴漢,你諗下,錢又無,才又無,最叻咪玩埋d濕鳩賽車,係咁燒錢。但你唔好撚理,佢係溝到好多人的女神,仲不斷扑足佢九年,日日含住 ck粒pink lin,屌住ck又濕又窄的隧道,但係隧道費唔使比之餘,你老味,仲有飯鐘錢收番。係ck的完美隧道中出完(但永遠戴住套),ck仲會幫佢來番個事後蕭,每次係呢個時候,痴漢都會摸住ck個頭,一路心諗,呢一刻,我完全淩駕係所有高登仔之上,發出勝利者的笑容。

可惜,係早前,佢一切的勝利感已被徹底擊破,因為有一個人比佢更強,呢個人真正唔使戴住個膠袋,真正咁用其肉棒接觸到ck的粉紅隧道入面的每一mm肌膚,再係ck最完美的呻吟聲下,呢條友問ck,「可唔可以射入去」,伴隨住ck好急促的呼吸聲,ck答佢「射哂入來啦,全部比哂我」

就係咁條友就一下一下咁,將佢d精一滴一滴咁射哂入ck最入最入的私處。痴漢雖然只係從個結果推論番成個場景出來,但係佢係呢一刻真正明白到,自己原來從來無勝利過,因為ck只肯比佢戴套屌,唔會留下任何留種的機會比佢,佢明白到真正的勝利,係條女可能比你搞大個肚,幫你留埋種,都肯比你真正中出,這才是真正勝利。

呢個故事教訓我地,條女唔肯比你無套中出,唔肯比你射哂d精入去最入最入之處,根本未真正奉獻哂比你,對你仲有保留,你還不是真正的勝利者。

你只會係他日中出你條女的那人,眼中的失敗者,永遠的失敗者。

個主角變咗ck就好嘔心
如果10年前,佢出1000 1q ,大撚把人排隊屌佢,雞蟲由九龍排到港島啦,邊洗今日咁折墜
禠奪

無論一型定二型都係終身

一型好似所有人都有架,即係飛g

一型啫係唇瘡
據統計 性器官中1型:2型 大概係3:7
如果要ck講既野成立 一係就有個人有唇瘡 仲要發緊既時候錫個女下體 一係就生佢個陣 媽媽下體中左一型再傳左比個女
病毒呢家野唔會無中生有 你講有個人有唇瘡 錫左個女 可能仲好d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞