楊思琦應永久被恥奪香港小姐冠軍榮銜

142 回覆
340 Like 22 Dislike
盲腸
你地唔覺得佢反而係最有資格代表香港小姐咩?
細個做ptgf,大個做香港小姐👍
呢條女係正既 不過派帽話咁快
港女黎講佢都算最柒果個
呢條女係正既 不過派帽話咁快

每逢派帽
做人老母
貪錢冇問題
但唔該醒少少
兩個

呢兩條友係全香港最佳老母
快D俾口德分我

見撚到右邊果個 好撚燥
前排幾撚煩係咁開記招 死人想知你同個豬閪女點啊
屌你老母
佢係我見過最成功的痴漢,你諗下,錢又無,才又無,最叻咪玩埋d濕鳩賽車,係咁燒錢。但你唔好撚理,佢係溝到好多人的女神,仲不斷扑足佢九年,日日含住 ck粒pink lin,屌住ck又濕又窄的隧道,但係隧道費唔使比之餘,你老味,仲有飯鐘錢收番。係ck的完美隧道中出完(但永遠戴住套),ck仲會幫佢來番個事後蕭,每次係呢個時候,痴漢都會摸住ck個頭,一路心諗,呢一刻,我完全淩駕係所有高登仔之上,發出勝利者的笑容。

可惜,係早前,佢一切的勝利感已被徹底擊破,因為有一個人比佢更強,呢個人真正唔使戴住個膠袋,真正咁用其肉棒接觸到ck的粉紅隧道入面的每一mm肌膚,再係ck最完美的呻吟聲下,呢條友問ck,「可唔可以射入去」,伴隨住ck好急促的呼吸聲,ck答佢「射哂入來啦,全部比哂我」

就係咁條友就一下一下咁,將佢d精一滴一滴咁射哂入ck最入最入的私處。痴漢雖然只係從個結果推論番成個場景出來,但係佢係呢一刻真正明白到,自己原來從來無勝利過,因為ck只肯比佢戴套屌,唔會留下任何留種的機會比佢,佢明白到真正的勝利,係條女可能比你搞大個肚,幫你留埋種,都肯比你真正中出,這才是真正勝利。

呢個故事教訓我地,條女唔肯比你無套中出,唔肯比你射哂d精入去最入最入之處,根本未真正奉獻哂比你,對你仲有保留,你還不是真正的勝利者。

你只會係他日中出你條女的那人,眼中的失敗者,永遠的失敗者。

佢衰在蠢,貪錢就有保留,移情別戀處理感情手法極差比帽人戴就真。佢同李泳豪一齊咁多年,要貪錢一早貪咗,以佢港姐名銜加上樣又唔錯又大波,一定大把有錢佬肯包佢,同埋佢同吳帥好似已經識咗好多年,入行前已經識,理應不是貪錢,空心老棺呢啲都係報紙講,可能楊一早知佢唔係有錢人。佢衰在未同李泳豪分手就同第二個一齊仲搞大個肚,同吳帥分手仲要夾硬生個b出嚟,佢唔生都可能搵到人埋單,生咗咁就一世
盲腸
你地唔覺得佢反而係最有資格代表香港小姐咩?
細個做ptgf,大個做香港小姐👍

咪臭係 香港小姐好矜貴咩
俾d風度
佢已經好慘
上錯賊船
而家獨力養女
你仲要踩佢一腳

佢已經得到好大嘅懲罰

口德+10

Btw屌你老母(口德-10)
佢真係好鈍
係咪貪錢真係唔知,但派帽賤過雞就一定真。

條路都係自己揀,依家返大陸陪老細應該都好搵,大把方法搵錢,洗撚擔心佢咩。
chicken
李思琪都正過佢啦
大家記得趁機積口德分啊

算啦巴打,我上面都無人接
可能無人記得人生馬戲團啦
係咪第一個最多負皮嘅留言
( Show Blocked User - 宇宙最長 )
佢當初係咪應該落左個b
真係好慘呀
我講緊佢個女

投胎做佢個女已經係慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞