楊思琦應永久被恥奪香港小姐冠軍榮銜

142 回覆
340 Like 22 Dislike
人又樣衰又鈍胎
同左個無倥大陸佬搞埋貪人地錢
知道人地係窮撚就即刻推站係老母叫佢同條大陸佬扑野
生完個女出扮可憐求人地俾野佢做 死臭閪
俾d風度
佢已經好慘
上錯賊船
而家獨力養女
你仲要踩佢一腳

佢已經得到好大嘅懲罰
俾d風度
佢已經好慘
上錯賊船
而家獨力養女
你仲要踩佢一腳

佢已經得到好大嘅懲罰

....
俾d風度
佢已經好慘
上錯賊船
而家獨力養女
你仲要踩佢一腳

佢已經得到好大嘅懲罰

香港小姐係要智慧與美貌要並重
但以家佢係兩樣都無
仲要扮可愛好撚嘔心
俾d風度
佢已經好慘
上錯賊船
而家獨力養女
你仲要踩佢一腳

佢已經得到好大嘅懲罰

大愛
俾d風度
佢已經好慘
上錯賊船
而家獨力養女
你仲要踩佢一腳

佢已經得到好大嘅懲罰

大愛

大愛萬歲
大愛到幫人地養埋個女最啱
口德ok?
其實佢唔樣衰
係格衰
比我屌
俾d風度
佢已經好慘
上錯賊船
而家獨力養女
你仲要踩佢一腳

佢已經得到好大嘅懲罰

佢揸住幾層樓, 擔心自己好過la
俾d風度
佢已經好慘
上錯賊船
而家獨力養女
你仲要踩佢一腳

佢已經得到好大嘅懲罰

佢揸住幾層樓, 擔心自己好過la

口德分-1 距離業報又遠左一步
俾d風度
佢已經好慘
上錯賊船
而家獨力養女
你仲要踩佢一腳

佢已經得到好大嘅懲罰

口德值加100
積下口德啦
仲要有牲病
仲要有

讀音錯但意思o岩
2014年5月上旬,楊思琦接受雜誌訪問,指其女兒Krystal去年中曾經大病一場,後驗出係疱疹二型。醫生要她簽字做手術,發現有個拳頭般大的膿瘡在肚子入面,需要把膿瘡連一段腸臟一起切走。[22]

有網民立即指疱疹二型是性病,極可能經由母體傳染。有網民懷疑楊思琦從吳帥感染此病後,再傳給女兒。又有網民指楊思琦公開女兒染上此病,會令她成長後嫁不出去。[23]更有人附會指「女兒生性病母倍感傷悲」。[24]

後楊思琦澄清,自己弄錯了,其實女兒患上的是疱疹一型,又說女兒摸完下體放入口,故染上此病。不過有網民並不相信,認為如果對此病沒有認識,不可能會講出疾病的名字。有網民更直斥「又不見我生飛滋(口腔潰瘍)弄錯成生愛滋」![25]

真係屌
2014年5月上旬,楊思琦接受雜誌訪問,指其女兒Krystal去年中曾經大病一場,後驗出係疱疹二型。醫生要她簽字做手術,發現有個拳頭般大的膿瘡在肚子入面,需要把膿瘡連一段腸臟一起切走。[22]

有網民立即指疱疹二型是性病,極可能經由母體傳染。有網民懷疑楊思琦從吳帥感染此病後,再傳給女兒。又有網民指楊思琦公開女兒染上此病,會令她成長後嫁不出去。[23]更有人附會指「女兒生性病母倍感傷悲」。[24]

後楊思琦澄清,自己弄錯了,其實女兒患上的是疱疹一型,又說女兒摸完下體放入口,故染上此病。不過有網民並不相信,認為如果對此病沒有認識,不可能會講出疾病的名字。有網民更直斥「又不見我生飛滋(口腔潰瘍)弄錯成生愛滋」![25]

真係屌

條女雞黎架。
塊閪好臭架。
俾d風度
佢已經好慘
上錯賊船
而家獨力養女
你仲要踩佢一腳

佢已經得到好大嘅懲罰

巴打姓李?
仲要有

讀音錯但意思o岩

我專登
好想屌佢個淫臭西揸佢個隻臭雞奶
俾d風度
佢已經好慘
上錯賊船
而家獨力養女
你仲要踩佢一腳

佢已經得到好大嘅懲罰

巴打姓李?

豪仔 你man一次,可以嗎
好想屌佢個淫臭西揸佢個隻臭雞奶

疤,記住帶袋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞