楊思琦應永久被恥奪香港小姐冠軍榮銜

142 回覆
340 Like 22 Dislike
當初落咗佢咪好囉最多形象差一排啫
最多衰派帽啫
好過做埋單親媽媽俾人知佢勾佬仲要中出

你點知人地係咪好驕傲咁做單親媽媽
或者好自豪
佢係我見過最成功的痴漢,你諗下,錢又無,才又無,最叻咪玩埋d濕鳩賽車,係咁燒錢。但你唔好撚理,佢係溝到好多人的女神,仲不斷扑足佢九年,日日含住 ck粒pink lin,屌住ck又濕又窄的隧道,但係隧道費唔使比之餘,你老味,仲有飯鐘錢收番。係ck的完美隧道中出完(但永遠戴住套),ck仲會幫佢來番個事後蕭,每次係呢個時候,痴漢都會摸住ck個頭,一路心諗,呢一刻,我完全淩駕係所有高登仔之上,發出勝利者的笑容。

可惜,係早前,佢一切的勝利感已被徹底擊破,因為有一個人比佢更強,呢個人真正唔使戴住個膠袋,真正咁用其肉棒接觸到ck的粉紅隧道入面的每一mm肌膚,再係ck最完美的呻吟聲下,呢條友問ck,「可唔可以射入去」,伴隨住ck好急促的呼吸聲,ck答佢「射哂入來啦,全部比哂我」

就係咁條友就一下一下咁,將佢d精一滴一滴咁射哂入ck最入最入的私處。痴漢雖然只係從個結果推論番成個場景出來,但係佢係呢一刻真正明白到,自己原來從來無勝利過,因為ck只肯比佢戴套屌,唔會留下任何留種的機會比佢,佢明白到真正的勝利,係條女可能比你搞大個肚,幫你留埋種,都肯比你真正中出,這才是真正勝利。

呢個故事教訓我地,條女唔肯比你無套中出,唔肯比你射哂d精入去最入最入之處,根本未真正奉獻哂比你,對你仲有保留,你還不是真正的勝利者。

你只會係他日中出你條女的那人,眼中的失敗者,永遠的失敗者。

第十幾個回覆先有人講
積下口德
佢最霉果陣 佢同佢老母真係好西 連$1000都唔放過

More
2014年5月上旬,楊思琦接受雜誌訪問,指其女兒Krystal去年中曾經大病一場,後驗出係疱疹二型。醫生要她簽字做手術,發現有個拳頭般大的膿瘡在肚子入面,需要把膿瘡連一段腸臟一起切走。[22]

有網民立即指疱疹二型是性病,極可能經由母體傳染。有網民懷疑楊思琦從吳帥感染此病後,再傳給女兒。又有網民指楊思琦公開女兒染上此病,會令她成長後嫁不出去。[23]更有人附會指「女兒生性病母倍感傷悲」。[24]

後楊思琦澄清,自己弄錯了,其實女兒患上的是疱疹一型,又說女兒摸完下體放入口,故染上此病。不過有網民並不相信,認為如果對此病沒有認識,不可能會講出疾病的名字。有網民更直斥「又不見我生飛滋(口腔潰瘍)弄錯成生愛滋」![25]

真係屌

個女大個點搞 全港都知佢摸完下邊擺入口

堅係慘
好撚淫賤
做佢個女都唔知點諗個老母好
咁撚淫賤
2014年5月上旬,楊思琦接受雜誌訪問,指其女兒Krystal去年中曾經大病一場,後驗出係疱疹二型。醫生要她簽字做手術,發現有個拳頭般大的膿瘡在肚子入面,需要把膿瘡連一段腸臟一起切走。[22]

有網民立即指疱疹二型是性病,極可能經由母體傳染。有網民懷疑楊思琦從吳帥感染此病後,再傳給女兒。又有網民指楊思琦公開女兒染上此病,會令她成長後嫁不出去。[23]更有人附會指「女兒生性病母倍感傷悲」。[24]

後楊思琦澄清,自己弄錯了,其實女兒患上的是疱疹一型,又說女兒摸完下體放入口,故染上此病。不過有網民並不相信,認為如果對此病沒有認識,不可能會講出疾病的名字。有網民更直斥「又不見我生飛滋(口腔潰瘍)弄錯成生愛滋」![25]

真係屌

堅係慘

直係下體本身就有病
人又樣衰又鈍胎
同左個無倥大陸佬搞埋貪人地錢
知道人地係窮撚就即刻推站係老母叫佢同條大陸佬扑野
生完個女出扮可憐求人地俾野佢做 死臭閪

咪咁撚口臭好冇

真係屌

堅係慘

係下體本身就有病
好撚淫賤
做佢個女都唔知點諗個老母好
咁撚淫賤

根據口德論
呢種叫做以身作則

真係屌

堅係慘

係下體本身就有病

唔好講得咁明顯呀!
等睇連登仔搬龍門話人「上連登上到咁認真」
積下口德

In口德we積
真係好慘呀
我講緊佢個女
抵撚死 應該賣返大陸做雞就岩
個樣咁乖咁純 都係拜金
你叫我仲點相信其他女仔

利申 窮人
恥你老母

老母之恥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞