[KPOP] Mnet《PRODUCE 101 Season 2》討論區(49) 再見金勇珍

1001 回覆
18 Like 0 Dislike
有冇人鐘意nuest minhyun 同鐘炫
佢地愈睇愈正

入坑越來越深
睇緊佢地以前啲團綜

睇極都係13,14年

Between 你個名
佢地愈睇愈正

有 已經沉左船啦

呢對cp好唔錯 由其本身鐘炫本身唔想做隊長
然後啲人揀左佢做隊長
然後minhyun問佢意見
我覺得好溫柔

果把好似係甩甩把聲黎

屌呀真係????

笑死 j錯

一諗起你聽完句ayy又拉番去前面聽多次係咁loop就忍唔住笑

仆街

甩黨
1. 被雍愛

佢地愈睇愈正

入坑越來越深
睇緊佢地以前啲團綜

首face幾好聽啊 點解之後又紅唔到

死啦 淨係Daniel sorry sorry一開頭嗰聲ayy 我已經可以不停loop

果把好似係甩甩把聲黎

屌呀真係????

一開始我都以為係再睇另一個fancam先見到原來係甩con

果把好似係甩甩把聲黎

屌呀真係????

笑死 j錯

一諗起你聽完句ayy又拉番去前面聽多次係咁loop就忍唔住笑

仆街

甩黨
1. 被雍愛

被甩愛

死啦 淨係Daniel sorry sorry一開頭嗰聲ayy 我已經可以不停loop

果把好似係甩甩把聲黎

屌呀真係????

我冇睇甩con cam以為係daniel
AYYYYYYY

果把好似係甩甩把聲黎

屌呀真係????

我睇曬甩con條片

豬仔係韓國以外仲nobody過啲nobody
好彩今次都淨係韓國人投票

其實我覺得豬仔今次做得好好 把聲都唔差呀又charm 點解會咁低view數

冇人識你呀,周學年

真係好sad 可唔可以俾多啲鏡頭

果把好似係甩甩把聲黎

屌呀真係????

+1 原來一直j錯左

果把好似係甩甩把聲黎

屌呀真係????

+1 原來一直j錯左

[size=4]i am not alone!!/size=4]

乜原來鄰國人覺得過份油膩就係詮譯一隻輕快歌既最佳方法 樂華都係留番比佢地

諗起丁田揀對手果陣講左句對面隊唔cute

唔係架 奶共隊有真man
白虎

原來佢手都有紋身
終於解答到我點解佢永遠都係著長袖衫

果把好似係甩甩把聲黎

屌呀真係????

笑到我噴飯
j咗咁耐原來j緊甩甩
想知j錯果d有無笑人低8度
鍾意低音炮咪講

果把好似係甩甩把聲黎

屌呀真係????

+1 原來一直j錯左

好彩未j前已經知

屌呀真係????

笑死 j錯

仆街

甩黨
1. 被甩愛
2. 百萬富甩
佢地愈睇愈正

有 已經沉左船啦

呢對cp好唔錯 由其本身鐘炫本身唔想做隊長
然後啲人揀左佢做隊長
然後minhyun問佢意見
我覺得好溫柔

好bfable

見到佢可以合照?

屌呀真係????

笑死 j錯

仆街

甩黨
1. 被甩愛
2. 百萬富甩

屌你唔要入甩黨呀

我想睇下係咪好多人戀童

第三集之後對丁丁覺得冇乜嘢了 可能係因為同Daniel嗰part

不過想講丁田真係不了……
睇左Replay( Ren 嗰段)
都聽到丁田唱歌唱到 仲有對油膩眼

同一組,我覺得正正比較難頂

樂華個個好似倒模出嚟咁,個個都咁油咁作狀

玩強孝子丁田正正仲有一個永遠無人記得

自從見到丁田對玩蛋既反應之後 對佢感覺好咗少少但都係不了

又諗起鄰國啲後記:

弟弟了不起站上了泰民位 表現不錯
站在旁邊的Ren反而不起眼。

睇完覺得不外如是。

鄰國全國係咪都盲撚哂
死心啦丁田你站上了泰民位表演都係永遠比唔上李泰民

第三集之後對丁丁覺得冇乜嘢了 可能係因為同Daniel嗰part

又諗起鄰國啲後記:

睇完覺得不外如是。

鄰國全國係咪都盲撚哂

屌你老母 唔好搞李泰民

笑死 j錯

仆街

甩黨
1. 被甩愛
2. 百萬富甩

屌你唔要入甩黨呀

J過甩甩就係甩甩既人
權玄彬 屌我.jpg

又諗起鄰國啲後記:

睇完覺得不外如是。

鄰國全國係咪都盲撚哂

屌你老母 唔好搞李泰民

唔好搵泰民同佢比

乜原來鄰國人覺得過份油膩就係詮譯一隻輕快歌既最佳方法 樂華都係留番比佢地

諗起丁田揀對手果陣講左句對面隊唔cute

唔係架 奶共隊有真man
白虎

好正呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞