[KPOP] Mnet《PRODUCE 101 Season 2》討論區(49) 再見金勇珍

1001 回覆
18 Like 0 Dislike

叫仔隻眼真係

啱啱先睇到 原來眼鏡係吸妹妹飯多過姐姐飯我地依到全部都係姐姐黎好似係

好想知呢到有冇妹妹飯

生得出佢地添呀 媽媽飯

雍雍

好想做毒撚
尾三真係好中

豬仔真係又開朗又勤力一定要走大花路啊國民producer愛你支持你

睇住佢努力嘅感覺真係好
而且呢種感染力真係與生俱來
睇見佢笑哈哈 姐姐心情都跟住好返曬

豬仔係韓國以外仲nobody過啲nobody
好彩今次都淨係韓國人投票

有愛 除咗中間嗰個
小妹都係 wb 既妹妹飯喎

扮後生

其實點解佢聲稱19歲
明明 99年5月 依家應該17?
計韓國歲 都係18

成日見到佢19 覺得同自己差好少

啱啱先睇到 原來眼鏡係吸妹妹飯多過姐姐飯我地依到全部都係姐姐黎好似係

好想知呢到有冇妹妹飯

生得出佢地添呀 媽媽飯

雍雍

雍雍係我見過最參差嘅
[ig][url]http://cfile29.uf.tistory.com/image/2573BE3958FF0B700A5FB9[/img][/url]
弟弟好可愛

심콩

啲牙好細粒好得意

牙都J
低汁

真愛係乜春都要j

[ig]https://pbs.twimg.com/media/C-Pun9IVoAATnQx?format=jpg&name=large[/img]

好得意啊
小妹都係 wb 既妹妹飯喎

扮後生

其實點解佢聲稱19歲
明明 99年5月 依家應該17?
計韓國歲 都係18

成日見到佢19 覺得同自己差好少

無野了 原來一出生就 計1歲

一堆

好想知呢到有冇妹妹飯

生得出佢地添呀 媽媽飯

唔好媽媽啦
姨母飯會唔會好聽少少

好想知呢到有冇妹妹飯

我 15歲

好想知呢到有冇妹妹飯

自爆咗年齡
[img][url]https://na.cx/i/6EFS4mK.jpg[mg][/url]
呢個邊個黎 view數咁高

趙晉亨 之前玩星動亞洲第二名

VIEW咁高 但佢排名頭兩集好似8,90 第三集排幾?

見佢唱得幾好 view數咁高都無鏡頭咁低票 有啲慘

豬仔係韓國以外仲nobody過啲nobody
好彩今次都淨係韓國人投票

其實我覺得豬仔今次做得好好 把聲都唔差呀又charm 點解會咁低view數

一堆

就係睇呢幕個陣覺佢好得意

好想知呢到有冇妹妹飯

生得出佢地添呀 媽媽飯

雍雍

雍雍係我見過最參差嘅

上咗年紀特別飢渴

好想知呢到有冇妹妹飯

生得出佢地添呀 媽媽飯

雍雍

雍雍係我見過最參差嘅

無分參唔參差架wo.....只係太多30代同男人....兩群較少機投票嘅人

好想知呢到有冇妹妹飯

生得出佢地添呀 媽媽飯

雍雍

雍雍係我見過最參差嘅

無分參唔參差架wo.....只係太多30代同男人....兩群較少機投票嘅人

雍雍咁多男人睇嘅

好想知呢到有冇妹妹飯

生得出佢地添呀 媽媽飯

雍雍

雍雍係我見過最參差嘅

吸gay佬

好想知呢到有冇妹妹飯

生得出佢地添呀 媽媽飯

雍雍

雍雍係我見過最參差嘅

DANIEL OPPA 白虎 男比例都同其他一樣6-8% 係雍雍就高啲
好驚投票

好想知呢到有冇妹妹飯

生得出佢地添呀 媽媽飯

雍雍

雍雍係我見過最參差嘅

我參差嘅意思係同其他人最唔同
因為其他人普遍都係女性百分比到9字頭
同埋345十代都冇見過有咁多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞