[KPOP] Mnet《PRODUCE 101 Season 2》討論區(49) 再見金勇珍

1001 回覆
18 Like 0 Dislike
竟然無擺勇珍係#1
紅巴金世正如果你入黎呢個post
睇到既話
唔該唔好再周圍幫IOI招黑
世正真係多得你咁既毒撚fans

清泉頭髮留名

dandan留名

雞仔好好
清泉鹿留名

Dandan對手留名
留名

性感wb留名

Lm
竟然無擺勇珍係#1

你幾時改名做金勇珍夫人
講左咁耐勇珍圖都冇張

清泉留名
其實都強調過呢止一次 呢到所有人都係支持文福 亦係所有有票人士嘅固定PICK 唔會考慮任何因素都會固定投嘅固定PICK 金剛棒作用只係用嚟同私心PICK圈關注 而文福嘅金剛棒係由所有人共同組成 因為大家都係祈福黨 CHECK
其實都強調過唔止一次 呢到所有人都係支持文福 亦係所有有票人士嘅固定PICK 唔會考慮任何因素都會固定投嘅固定PICK 金剛棒作用只係用嚟同私心PICK圈關注 而文福嘅金剛棒係由所有人共同組成 因為大家都係祈福黨 CHECK

清泉光腎留名
呢個topic 會唔會燈到勇珍有得晉級

...... 不了

又燈
其實都強調過唔止一次 呢到所有人都係支持文福 亦係所有有票人士嘅固定PICK 唔會考慮任何因素都會固定投嘅固定PICK 金剛棒作用只係用嚟同私心PICK圈關注 而文福嘅金剛棒係由所有人共同組成 因為大家都係祈福黨 CHECK

永遠祈福黨

永遠祈福黨

Jang! Moon! Bok! Listen!

永遠祈福黨

Jang! Moon! Bok! Listen!

日日都有投文福問心無愧 check
周學年世界第一留名
喂 周學年你好高汁喎!
周學年世界第一留名
喂 周學年你好高汁喎!

個笑容
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞