[KPOP] Mnet《PRODUCE 101 Season 2》討論區(49) 再見金勇珍

1001 回覆
18 Like 0 Dislike

死啦 淨係Daniel sorry sorry一開頭嗰聲ayy 我已經可以不停loop

果把好似係甩甩把聲黎

屌呀真係????

笑死 j錯

玩強孝子丁田正正仲有一個永遠無人記得

自從見到丁田對玩蛋既反應之後 對佢感覺好咗少少但都係不了

又諗起鄰國啲後記:

弟弟了不起站上了泰民位 表現不錯
站在旁邊的Ren反而不起眼。

睇完覺得不外如是。

乜原來鄰國人覺得過份油膩就係詮譯一隻輕快歌既最佳方法 樂華都係留番比佢地

諗起丁田揀對手果陣講左句對面隊唔cute

死啦 淨係Daniel sorry sorry一開頭嗰聲ayy 我已經可以不停loop

果把好似係甩甩把聲黎

屌呀真係????

有冇人鐘意nuest minhyun 同鐘炫
佢地愈睇愈正

有 已經沉左船啦

果把好似係甩甩把聲黎

屌呀真係????

笑死 j錯
佢地愈睇愈正

隊友

繼安室奈美惠 到相葉雅紀

果把好似係甩甩把聲黎

屌呀真係????

後面有另一聲ayy係接住甩甩下一句

丁丁係9%

冇諗過去睇丁丁 你走去睇

我都有㩒入去諗住睇係咪好多四五十代

我想睇下係咪好多人戀童

第三集之後對丁丁覺得冇乜嘢了 可能係因為同Daniel嗰part

不過想講丁田真係不了……
睇左Replay( Ren 嗰段)
都聽到丁田唱歌唱到 仲有對油膩眼

同一組,我覺得正正比較難頂

樂華個個好似倒模出嚟咁,個個都咁油咁作狀

佢地真係好似北韓細路咁好認
你一望啲表情動態就feel到邊到出身
好恐怖

但係我覺得孝子唔算油

果把好似係甩甩把聲黎

屌呀真係????

笑死 j錯

又諗起鄰國啲後記:

睇完覺得不外如是。

乜原來鄰國人覺得過份油膩就係詮譯一隻輕快歌既最佳方法 樂華都係留番比佢地

青春期

真心覺得少年仲正
利申盲粉

又諗起鄰國啲後記:

睇完覺得不外如是。

果把好似係甩甩把聲黎

屌呀真係????

笑死 j錯

恥笑開心
佢地愈睇愈正

入坑越來越深
睇緊佢地以前啲團綜

果把好似係甩甩把聲黎

屌呀真係????

笑死 j錯

恥笑開始

果把好似係甩甩把聲黎

屌呀真係????

笑死 j錯

一諗起你聽完句ayy又拉番去前面聽多次係咁loop就忍唔住笑

又諗起鄰國啲後記:

睇完覺得不外如是。

青春期

真心覺得少年仲正
利申盲粉

Jk果時咪又係16定17
咪又係咁跳咁唱
屌以後唔恥笑人
佢地愈睇愈正

入坑越來越深
睇緊佢地以前啲團綜

果把好似係甩甩把聲黎

屌呀真係????

青春期

真心覺得少年仲正
利申盲粉

咪又係咁跳咁唱

我覺得呢首少年感幾重

丁丁係9%

冇諗過去睇丁丁 你走去睇

我都有㩒入去諗住睇係咪好多四五十代

我想睇下係咪好多人戀童

第三集之後對丁丁覺得冇乜嘢了 可能係因為同Daniel嗰part

不過想講丁田真係不了……
睇左Replay( Ren 嗰段)
都聽到丁田唱歌唱到 仲有對油膩眼

同一組,我覺得正正比較難頂

樂華個個好似倒模出嚟咁,個個都咁油咁作狀

佢地真係好似北韓細路咁好認
你一望啲表情動態就feel到邊到出身
好恐怖

但係我覺得孝子唔算油

睇咗直cam未,啲表情好過火
完全消耗緊我對孝子僅餘嘅好感

果把好似係甩甩把聲黎

屌呀真係????

笑死 j錯

一諗起你聽完句ayy又拉番去前面聽多次係咁loop就忍唔住笑

仆街

果把好似係甩甩把聲黎

屌呀真係????

笑死 j錯

仆街

甩黨
1. 被雍愛

又諗起鄰國啲後記:

睇完覺得不外如是。

唔係架 奶共隊有真man
白虎

青春期

真心覺得少年仲正
利申盲粉

咪又係咁跳咁唱

我覺得呢首少年感幾重

一開波句fire太高音
其他我ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞