[扮工好悶]番工無野做又好得閒既入黎傾下計啦 39

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
有冇人鐘意影菲林相? 曬相同整相簿?

玩下過癮就有, 唔係真係鍾意
上次特登去日本一間唔知幾多十年老鋪到曬相

而家仲有幾筒未影晒
痴線
出pantry沖咖啡,同同事吹幾嘴,番到黎已經過左十幾page

廢老表示老花喇屌~

i know that feel 睇報紙要拉遠黎睇
痴線
出pantry沖咖啡,同同事吹幾嘴,番到黎已經過左十幾page

你有得係pantry吹我地要上網吹姐

而家仲有幾筒未影晒

係日本曬真係唔錯, 服務好好, 會問你想要咩相紙, 色調等等, 佢可以就住你D要求做
痴線

10 個 pages 計, 屌你, 係 pantry 傾咗兩粒鐘~

「幾嘴」
痴線

10 個 pages 計, 屌你, 係 pantry 傾咗兩粒鐘~

兩個鐘 打邊爐都夠啦
新界北交通部戇撚鳩鳩

又衰咩呀?

新界北交通部斷鳩估

就收工唔好嚇我

頭獎永遠唔會有人中
姨丈係我姨媽個老公
三獎係蘇格蘭場非工業用國際線路自動溶雪16Valve風油軑大包圍連鐳射彩色洗衣乾衣腐蝕性氣墊毛筆
中獎者請係辦公時間內唔好偷懶
痴線

兩個鐘 打邊爐都夠啦

講起就想打, 好耐無打邊爐

而家仲有幾筒未影晒

係日本曬真係唔錯, 服務好好, 會問你想要咩相紙, 色調等等, 佢可以就住你D要求做

我想試下自己沖, 去黑房
新界北交通部戇撚鳩鳩

又衰咩呀?

新界北交通部斷鳩估

就收工唔好嚇我

頭獎永遠唔會有人中
姨丈係我姨媽個老公
三獎係蘇格蘭場非工業用國際線路自動溶雪16Valve風油軑大包圍連鐳射彩色洗衣乾衣腐蝕性氣墊毛筆
中獎者請係辦公時間內唔好偷懶

都唔知幾多年冇聽過

而家仲有幾筒未影晒

我想試下自己沖, 去黑房

其實我無菲林機啦, 個時借人地個部過下癮咁, 貪得意想試下去日本曬相咋
日本服務真心好好, 佢本來超多ORDER話要一星期後先有得拎, 我話我過幾日要返香港啦, 佢即時幫我打尖仲同我道歉, 我超唔好意思
放工未呀~

聽日開始要編更
放工未呀~

半個鐘咋
放工未呀~

突然又已5半
https://lihkg.com/thread/216555/page/1

「佢將全部1100蚊撕爛晒,之後佢袋埋」

做乜鳩
放工未呀~

半個鐘咋

屌, 今日6點正走

呢幅圖好正 完全代表到我

呢幅圖好正 完全代表到我

同是天涯淪落人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞