[扮工好悶]番工無野做又好得閒既入黎傾下計啦 39

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
我都唔明點解以前會陪女傾通宵電話
宜家你叫我傾10分鐘我都頂唔順
到底班雞邊度黎既自信 30min 500$ 950$ 60min
傾電話都咁好搵

我同你傾啦
30min 收你200啦

pm me TEL

俾左錢先啦

PM ME ACC #

pmed

以前傾通宵根本有一半時間都係空白
等人講野但又死唔肯收線
到底班雞邊度黎既自信 30min 500$ 950$ 60min
傾電話都咁好搵

我同你傾啦

pm me TEL

俾左錢先啦

PM ME ACC #

pmed

又一個假膠欺騙毒撚感情

等人講野但又死唔肯收線

夾硬R水吹 痴線

以前細個冇經歷到現實既洗禮, 會童真D

依加現實左, 再加上同女都冇野傾, 廢事灑時間

依加做D野比較想有回報多D, 以前細個唔會諗呢D
去日本最少要幾錢筆直

睇你去邊同做D咩咋喎

歌舞妓町 銀座

歌舞妓町混遊客錢咋喎
銀座你shopping既話咪要預多D囉, 唔係既話其實無咩錢駛, 個到食野就貴D

如果窮遊呢

搶UO平機票, 來回800蚊
住宿一晚300蚊
食飯早午晚4000YEN內 (已經俾多左好多)

最貴其實係車費

UO易唔易搶

等人講野但又死唔肯收線

夾硬R水吹 痴線

我真係試過同個女仔由10點幾傾到零晨6點幾
無 dead air

有咩講
去日本最少要幾錢筆直

睇你去邊同做D咩咋喎

歌舞妓町 銀座

歌舞妓町混遊客錢咋喎
銀座你shopping既話咪要預多D囉, 唔係既話其實無咩錢駛, 個到食野就貴D

如果窮遊呢

搶UO平機票, 來回800蚊
住宿一晚300蚊
食飯早午晚4000YEN內 (已經俾多左好多)

最貴其實係車費

UO易唔易搶

你買ufly pass就易

等人講野但又死唔肯收線

夾硬R水吹 痴線

無 dead air

有咩講

咩柒都講, 屙屎唔出都講
傾電話都咁好搵

我同你傾啦

pm me TEL

俾左錢先啦

PM ME ACC #

pmed

又一個假膠欺騙毒撚感情

其實我邊有你pm

一向唔鐘意傾

以前可以同人12點傾到6點
7點起身返學嫁

等人講野但又死唔肯收線

夾硬R水吹 痴線

無 dead air

我都試過, 有次佢無端端打黎就喊, 原來岩岩同條仔分左手

等人講野但又死唔肯收線

夾硬R水吹 痴線

無 dead air

有咩講

sex call

等人講野但又死唔肯收線

夾硬R水吹 痴線

無 dead air

我都試過, 有次佢無端端打黎就喊, 原來岩岩同條仔分左手

以前邊會諗呢啲呀唉

等人講野但又死唔肯收線

夾硬R水吹 痴線

無 dead air

有咩講

sex call

phone sex玩唔到咁耐架

7點起身返學嫁

依加返工咁攰, 聲都廢事出 同埋都冇野講既
留名

7點起身返學嫁

依加返工咁攰, 聲都廢事出 同埋都冇野講既

青春呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞