[扮工好悶]番工無野做又好得閒既入黎傾下計啦 39

1001 回覆
0 Like 0 Dislike

日資公司唔炒人
條友爆親獲次次要公司賠幾十萬都無事啦
不過人地有樓又炒股 根本wfc

我睇唔明個關係, 佢有錢同公司炒唔炒佢有咩關係

大把錢 冇得撈都冇所謂?

風流工 日日煲煙多過做野

純粹消磨時間

我公司都有個咁既女仔, 屋企應該大把錢, 佢返工個手袋, 我D同事話一個要8萬蚊
其實根本唔駛返工

我以前公司有個女同事, 佢老公係上市公司主席............

咁仲番黎做咩

日資公司唔炒人

純粹消磨時間

我公司都有個咁既女仔, 屋企應該大把錢, 佢返工個手袋, 我D同事話一個要8萬蚊
其實根本唔駛返工

我以前公司有個女同事, 佢老公係上市公司主席............

咁仲番黎做咩

賺錢買花戴 純粹過日辰

日資公司唔炒人

純粹消磨時間

其實根本唔駛返工

咁仲番黎做咩

根本好多人都係咁.
風流工.

日資公司唔炒人

純粹消磨時間

其實根本唔駛返工

咁仲番黎做咩

佢鍾意囉~ 想証明自己有用囉~
但其實佢好癈, 話明唔OT, 唔SUPPORT

同我地一樣咁廢

日資公司唔炒人

純粹消磨時間

其實根本唔駛返工

咁仲番黎做咩

同我地一樣咁廢

但我地真係要返工

日本總公司有人send email問quotation
我同事reply to all覆佢 i don know

會唔會即日炒

日資公司唔炒人

純粹消磨時間

其實根本唔駛返工

快啲溝左佢

溝唔起呢D女

溝得到你就可以食軟飯
曾幾何時都諗過咬老軟
可惜無本錢
曾幾何時都諗過咬老軟
可惜無本錢

不要雪鳥
曾幾何時都諗過咬老軟
可惜無本錢

曾經我有機會,但我放棄左我出賣唔到自己
曾幾何時都諗過咬老軟
可惜無本錢

不要雪鳥

要簽衰仔紙
曾幾何時都諗過咬老軟
可惜無本錢

不要雪鳥

一世抬唔起頭呀巴打.

純粹消磨時間

其實根本唔駛返工

咁仲番黎做咩

同我地一樣咁廢

但係人地大把錢 我無

你信呀?
仔呀仔 呢條幾靚喎
仔呀仔 呢條幾有神秘感喎

請問你而家有幾多條魚

唔知呀, 唔想知

咁買法冇個魚塘點搞 大大下好逼

即係呢...其實我屋企係村屋, 佢係池到養

一講呢d rich gay就無所遁形

無錢呀雖然係村屋但真係無錢

養唔養狗
係咪有人想做寵物
新界北交通部戇撚鳩鳩
曾幾何時都諗過咬老軟
可惜無本錢

不要雪鳥

要簽衰仔紙

老軟唔係老綜呀
係咪有人想做寵物

係咪有人想做寵物

曾幾何時都諗過咬老軟
可惜無本錢

不要雪鳥

一世抬唔起頭呀巴打.

睇吓咩頭啦
曾幾何時都諗過咬老軟
可惜無本錢

不要雪鳥

要簽衰仔紙

老軟唔係老綜呀

梳, 睇錯
曾幾何時都諗過咬老軟
可惜無本錢

不要雪鳥

一世抬唔起頭呀巴打.

睇吓咩頭啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞