[扮工好悶]番工無野做又好得閒既入黎傾下計啦 39

1001 回覆
0 Like 0 Dislike

我今晚去沖涼
咁我又覺得一個人又未必唔開心
拎住部相機都可以好開心

btw希望奪冠

巴打有玩影相呀?
我一個人去都係貪可以影相方便D, 唔駛就住其他人, 要人等我

有呀,有部6D
其實係,影唔岩咪度多幾度先再影,唔洗要人等

再者我都鐘意睇人地既歷史物品
之前香港有套法貝熱黎左,爽到pk
下星期又去日本了

我都想去,直頭試一個人去
係細個跟屋企人飛過
大個都未試過飛

好驚自己一個應付唔黎

無問題呀, 我成日一個人去
日本已經係入門級, 安全又簡單

呢兩年成日都想一個人去
但唔知點解硬係比唔到信心自己

你下決心買張機票, 到時就迫到自己架啦
一個人去真係好爽架, 鍾意去邊就去邊, 留幾耐就幾耐, 完全無壓力, 唯一係食飯時慘D, 無人SHARE試少好多野

冇google map生存唔到既我
自己去真係冇問題?

我去到日本咪又係google map

搵次試下去3日玩下先
係旺角都要google map唔好話去到日本

D地方唔識去就google map架啦, 真心覺得無問題
我係香港搵唔到間餐廳呀之類我都係google map, 根本好正常

我去旅行日日都係拎住個羅庚行路
下星期又去日本了

係細個跟屋企人飛過
大個都未試過飛

好驚自己一個應付唔黎

呢兩年成日都想一個人去

一個人去真係好爽架, 鍾意去邊就去邊, 留幾耐就幾耐, 完全無壓力, 唯一係食飯時慘D, 無人SHARE試少好多野

自己去真係冇問題?

搵次試下去3日玩下先

我係香港搵唔到間餐廳呀之類我都係google map, 根本好正常

個人必備
Google Map
Maps.Me offline map
+ 大量bookmarks
+ 旅遊書
去日本最少要幾錢筆直

睇你去邊同做D咩咋喎

歌舞妓町 銀座

歌舞妓町混遊客錢咋喎
銀座你shopping既話咪要預多D囉, 唔係既話其實無咩錢駛, 個到食野就貴D
下星期又去日本了

係細個跟屋企人飛過
大個都未試過飛

好驚自己一個應付唔黎

呢兩年成日都想一個人去

自己去真係冇問題?

地圖, 指南針

香港都要啦
唔好話去其他地方
有冇行程推介下???

你想去邊呀? 交流下

新手第一次去,睇死都係東京左近嫁啦
下星期又去日本了

係細個跟屋企人飛過
大個都未試過飛

好驚自己一個應付唔黎

呢兩年成日都想一個人去

自己去真係冇問題?

come on james

日本點會用唔到google map
去日本最少要幾錢筆直

睇你去邊同做D咩咋喎

歌舞妓町 銀座

歌舞妓町混遊客錢咋喎
銀座你shopping既話咪要預多D囉, 唔係既話其實無咩錢駛, 個到食野就貴D

歌舞妓町點樣昆 ?
下星期又去日本了

係細個跟屋企人飛過
大個都未試過飛

好驚自己一個應付唔黎

呢兩年成日都想一個人去

自己去真係冇問題?

搵次試下去3日玩下先

年尾試下啦
9fing fing
fing足3日
去日本最少要幾錢筆直

睇你去邊同做D咩咋喎

歌舞妓町 銀座

歌舞妓町混遊客錢咋喎

如果窮遊呢
路痴切記避免新宿車站
咁我又覺得一個人又未必唔開心
拎住部相機都可以好開心

btw希望奪冠

巴打有玩影相呀?
我一個人去都係貪可以影相方便D, 唔駛就住其他人, 要人等我

有呀,有部6D
其實係,影唔岩咪度多幾度先再影,唔洗要人等

再者我都鐘意睇人地既歷史物品
之前香港有套法貝熱黎左,爽到pk

我之前去歐洲係個D走上山等2個鍾影日落個種人, 如果同朋友去一定俾人屌死
一個人去影相真係爽好多
路痴切記避免新宿車站

點解?會轉黎轉去都搵唔到岩?
下星期又去日本了

係細個跟屋企人飛過
大個都未試過飛

好驚自己一個應付唔黎

呢兩年成日都想一個人去

自己去真係冇問題?

come on james

日本點會用唔到google map

Mitsuha都係係新宿睇google map番學
有冇行程推介下???

你想去邊呀? 交流下

新手第一次去,睇死都係東京左近嫁啦

東京 -> 橫濱 (小弟所居之地) ->鐮倉 ->江之島 ->富士急

夠你玩
路痴切記避免新宿車站

新宿我自己覺得無咩問題, 有問題既係東京站地下街, 呢個真係迷宮啦
我墜進愛情懸崖, 趺太深爬不出來
去日本最少要幾錢筆直

睇你去邊同做D咩咋喎

歌舞妓町 銀座

歌舞妓町混遊客錢咋喎

如果窮遊呢

好想住下日本劏房

大把高級太空鎗
路痴切記避免新宿車站

新宿我自己覺得無咩問題, 有問題既係東京站地下街, 呢個真係迷宮啦

唔敢行地下街驚破產
去日本最少要幾錢筆直

睇你去邊同做D咩咋喎

歌舞妓町 銀座

歌舞妓町混遊客錢咋喎

如果窮遊呢

好想住下日本劏房

大把高級太空鎗

好多都淨係受男人玩
去日本最少要幾錢筆直

睇你去邊同做D咩咋喎

歌舞妓町 銀座

歌舞妓町混遊客錢咋喎

如果窮遊呢

搶UO平機票, 來回800蚊
住宿一晚300蚊
食飯早午晚4000YEN內 (已經俾多左好多)

最貴其實係車費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞