無線電競耳機求推介

139 回覆
1 Like 0 Dislike
萬分感激
差少少中伏
原來真喺會出唔通用嘅耳機咁低能
正常用到會寫明

我睇官網都無寫

原本我都想買

諗諗下ps4用唔到就算

雖然我好少打ps4會戴耳機

但諗到千5蚊既耳機都唔可以cross platform 真係唔抵玩
我原本都諗住下星期入羅記699個隻無線 睇完個post 不了 , 不直1000樓下係咪沒計
最後你買咗邊隻
最接近1千 我諗steelseries arctis
Turtle Beach Elite Atlas Aero 價錢上都接近
唔知有冇人用過, 我都考慮緊買無線耳機
無買

就咁買個cloud flight 新ear pad換

繼續用先
知唔知係咪 pc ps4 switch 都用到
null
我都想買個無線咪
平時講野錄音用
最緊要收音集中唔會有其他雜音
掛頸夾衫都得
無耳筒最好
呢隻都啱butget

呢隻用左3年都仲用到 不過啲耳膠爛爛地想換
買撚完g933
如何?
見啲評測話佢麻麻地
呢隻唔知
你可以睇埋hyper x
啲聲好似糊埋一齊咁同fd打ps4更加亂
呢啲有沒得試
黃金唔知
旺角見過有
用完有線番唔到無線,用緊gsx1000+gsp500, 不過想睇下無線近年係咪好啲

g930第一次用wireless,重好過g933
G933試過,啲聲矇成pat屎咁
A50 用過2代啲聲又係矇不過無g933咁差

依家轉schiit hel 等寄來

G pro wireless 等評價

Mic 嘅,題外話,有rtx卡可試試rtx voice, ai隔曬啲入咪雜音

https://www.youtube.com/watch?v=uWUHkCgslNE
用緊 razer Nari
開心使用中
但個接收訊號唔遠 一出房就冇
我買左gpro wireless
插ps4用到 不過無surround無blue voice
仲係youtube up左條review不過無人睇
依家其實喺咪得sony個隻插ps4 先有surround sound
不過其實都就出PS 5
好似係
其實照用到,不過冇咗張sound card (usb) functions?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞