無線電競耳機求推介

139 回覆
1 Like 0 Dislike
話說舊隻耳機用左兩年 想換個無線耳機
平時打開fps game
因為屋企環境好嘈 啲聲成日入咪 所以想要個耳機有個好既抗噪咪
Budget 1500樓下 最好係用家用後推介

jj插沙求推介
用緊hyper x flight
聲我個人覺得唔錯,無線黎講
打apex d聲幾清脆
咪就普通,但係我覺得抗噪還好
想好既都係自己特登買支抗噪咪好d
我都係近排換,目前900蚊左右
有得搜usb既裝置都用得
budget夠既可以考慮下今年既flight s
但係分別唔大
相對flight多左少少功能
-刪除led燈光功能、慳電少少(flight可熄)
-多左幾個可自定義制
-咪好少少,分別唔大
-有無線充電

其他幾乎一樣

缺點方面
-2020年都未用typer c充電
-flight除左充電仲可以直接連耳機線,冇電都用得,但係s唔得
-價錢差flight幾舊
-個耳罩易破損(flight同樣)
-冇得連手機

衣家見2000fub做緊特價1200有找
自己考慮啦
我覺得分別不大就㨂返flight買,始終平d又唔驚無電
話有30個鐘續航其實唔係好覺
但都用到一日
至於其他牌子唔熟,等其他巴答你吧
感謝 我本身對hyperX同羅技都有興趣
等我收多啲料 一次過去黃金試試佢先
g pro x wireless

我用緊cloud flight

舒服係舒服(因為輕)

純打fps都ok既

但睇戲聽歌唔掂
有隻flight S買左三個月用得兩次
唔慣啲制個位
arctic 7 2019
sennheiser 啦,聲底好好
ps4 gold wireless headset
搭單問有冇ching用過G533覺得點?
較大細聲好唔慣...又有啲唔知乜mode
用左兩次就冇用...想賣左佢
有無巴打用gsp 670
g533 同g933 大家又點睇
用緊 A50
最慘仆佢個街個software要去微軟商店下載
開左個ac又要最少一個月開通
後尾嬲嬲地唔撚柒用
依家放左係度個幾月
咪撚制
G933 頭頂條棉好易甩
好撚伏?
羅技係我心中形象一向幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞