無線電競耳機求推介

139 回覆
1 Like 0 Dislike
我用緊g933 唔好在左右大細聲 有時會潛水聲 重
mic就一般

我都睇緊你post換邊隻好
買hyper x flight 就梗係等black Friday 上年入手 連運都係800 內
amazon特價好抵,先$640
上網睇連接有問題同咪都有問題 唔知fix左未
見電腦節LOGITECH有特價
岩岩買左G PRO X 有線
等緊運去門市
今日都入左a50 ps4用
冇ps4
本身諗住hyperX cloud flights
之後都係加少少上A50
我本身諗住Arctis 7算
不過google完 考慮自己頭大同舒適度 都係貴d上a50
有光纖in 希望support ps5
ps4 同ps5 應該制式一樣
光纖 插ps4有無7.1?
搵緊插光纖嘅耳機
最後買左g pro x無線
原來而家啲無線耳機咁貴
見親都千幾二千
番屋企玩新野
cloud flight
得5.1
原來g933個個都有大細聲問題
千祈咪撚買
見有朋友推薦過
LS41 fps game用
都可以光纖
佢地ps4 玩rainbows six
食評呢
我隻野好多問題 d聲有時會好怪 echo咁
fix 哂,用緊
今年四月買
gsp370個bass 係正
音場同分析力係同價位無線耳機無咩對手
只不過仲係micro usb
佢100hrs續航力仲要below 300g
唯一投訴係支咪唔係1500蚊應該有嘅野
仲試緊
首先啲聲整體黎講比以前個700蚊既有線雷蛇好
啲聲聽歌睇片都幾好 同埋比起舊個雷蛇冇咁拆
不過打fps game聽聲方面佢預設個fps等化器幾廢
或者叫做我聽唔慣啲聲 而家打算整個等化器黎打槍game用 暫時用落第一個問題就係個軟件較等化器較完會中bug咁跳上跳落 搞到你較極較唔到 我要重開機先冇事

頭盔:兩個鐘結論 睇片聽ok 打fps game要睇定啲先
我2隻g933都係咁
我搵返條原裝 3.5MM 唔用無線 效果幾好
但冇哂功能 你可以試下
耳機無線正好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞