無線電競耳機求推介

139 回覆
1 Like 0 Dislike
我講緊既係開閂制接觸不良咁
razer opus 同 nari 點睇?
插線 制都唔洗開 唔洗用電
咩事啊
可能你情況同我唔同 都唔知你講乜
插線都要開機㗎果個開閂制有問題喎
插線邊洗開機呀 直出喎
個開閂制 你睇youtube有教學fix 噴wd40
用緊hyper x stinger 無線一開始幾爽 但戴得耐好焗
PS4 其實有光纖都係5.1 電腦都要有7.1 sound card
依d耳機既7.1都係模擬出黎
對我黎講最緊要係舒服 聲正冇乜大獲野就算
跪求g pro x 用後感
冇試 睇完po再加上網睇下之後就拍板
hyperX個隻見巴打同網上嘅人話會大細聲即淆左
我好唔鍾意大細聲 由其槍game撚最憎 槍聲尻咁大 腳步細細聲既話就會係仆得街
上面有2個鐘試用感
而家更新下5個鐘試用感
個咪既blue voice功能對我黎講for fun
不過今日屋企冇客人唔夠嘈 等邊日有人嘈尻住再話比大家知抗嘈勁唔勁
暫時用落比起舊個隻雷蛇整體聲細聲幾多
我用雷蛇較40 用g pro x要較到60
不過無線野好似不嬲都比有線細聲
打槍game黎講方向都幾清晰聽到
等化器我最後都係用左佢預設既fps mode打機
較等化器好晒時間
用左幾個鐘都唔算話帶得好唔舒服
不過夾頭感勁左啲

頭盔 本評論只反映本人意見 中伏咪番黎尋仇
夾頭勁真係唔掂
岩岩見豐澤rog strix go 2.4特價狗衝左……
雖然夾頭 但係我戴左幾個鐘其實都冇咩唔舒服
都係個句 試耐啲先知 我以前隻雷蛇就久唔久會戴到個頭唔舒服
hyperx cloud stinger core wireless 7.1呢隻有冇巴打用過
全新? 賣幾錢
hyper x flight
無線版 支咪 少伏
買左有線版。
除左夾頭方面有少少緊 其餘一流
有冇人推薦舒服唔夾頭既耳機
戴左headset好多年開始覺得壓到d髮根唔太掂
想搵d冇咁壓頭髮既耳機
其實支mic 我覺得有基本就夠
依家睇緊
Gsp 370
G pro x wireless
Steelseries arctis 7

呢三款價位都差唔多,隻隻都有人用,唔知簡邊隻好
我pc ps4都會打
之前用落隻一代 ps4無線耳機斷到七彩,唔換唔得
g pro wireless 好似for pc only

ps4用唔到
cloud fight 係我戴過最舒服既耳機

但真係for打機

睇戲聽歌唔掂
我見介紹話可以啵
乜依家仲有人出耳機唔可以pc/ps4 通用嘅咩

最近咁岩碌fb見到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞