無啦啦,我跟咗Nicole 去旅行 (2)

151 回覆
55 Like 162 Dislike
Peter見Nicole 醒返,也嚇了一驚,但做人怎能半途而廢,冇理到佢,繼續抽插,享受完呢一刻嘅快感先算

過咗一陣, Nicole青澀嘅玉璧為Peter帶你無限快感,無論係精神刺激,定係肉體感覺,都為佢帶黎前所未有嘅衝擊,好快,Peter到達高潮

滾湯嘅濃精噴射而出,一滴不漏咁寫係Nicole面容上、頭髮上、胸脯上。

Peter體力透支,頹廢咁坐係廁所地下。
大結局
屌,你班連登仔真係好撚難服侍

平均一日出成千幾字,都可以日日俾人屌話出得幾百字咁撚慢,大佬呀,我都有自己野做,你試吓日日嘔千幾字出嚟,寫足成個月啊

你嫌寫得慢,咪儲多幾日一次過睇囉

諗住寫多D男女之間嘅交流,主角嘅日常生活,嗰個就喺度話悶,話唔知睇緊乜撚嘢,劇情推進慢,大佬呀,你識個女仔都唔會三日就屌咗佢啦

好啦,都有啲大事發生,又比人話劇情大暴走,唔知睇緊乜撚嘢,大佬呀,楊過武功蓋世都可以俾個女人斬撚咗隻右手,毒撚出街唔小心俾車撞有乜咁出奇

活着三日死一個人添,又唔見你唔睇

到真係有得屌閪啦,你又話主角係毒撚,個設定唔合理

好啦,而家Nicole俾人扑咗啦,你班友滿意未

唔撚寫啦屌
不用上心
如果覺得委屈
就不要寫了
畢竟上連登做作者又冇錢收
又要受氣
我明白
樓主其實唔洗理啲留言
不嬲寫文唔會滿足到任何人
但係我都想知原本個發展係點
呢個唔會係真結局黎架
我想你寫日常多,往後既劇情暴走,點睇
呢個唔會係真結局黎架

原本個設定係

Nicole 俾人姦完之後慢慢沉淪,變咗公廁

Christy 從良,但之後識咗個比Eric好好多嘅男仔,跟左佢,慢慢同Eric減少聯絡

Sally對Eric係純出自愛心嘅關心,根本冇諗過會同佢一齊

主角Eric,曾經想像過就算跛咗都可以憑努力建立新生活,但之後發現身邊所有女仔都係純友誼關係,根本冇人會想同佢長相廝守,當每個假希望被一一擊破之後,最後一步一步意志消沉,有少毒慢慢變成劇毒,結局係跳樓死

但而家寫乜都俾人屌,唔撚寫喇
我想你寫日常多,往後既劇情暴走,點睇

原本男主角冇咁快跛腳,但一開頭日日俾人屌劇情慢,咁咪加快進度囉
如果有人想寫嘅話,歡迎騎劫續寫
但我唔撚屌啦屌

毒撚想係連登搵少少認同感都俾人插到上天花板
如果有人想寫嘅話,歡迎騎劫續寫
但我唔撚屌啦屌

毒撚想係連登搵少少認同感都俾人插到上天花板

Sor9ly唔好嬲....
都係想睇下故開心下姐,唔好太認真搞到唔開心
搞到而家冇故睇
好撚sad
個開頭好撚正 molamola
初頭幾好 但後尾真唔知點咁

btw bye~

我都覺得開頭幾好,至少吸引到我繼續睇落去。其實頭嗰幾章一直都係講吓日常野再加D甜,比我一個錯覺以為呢個係一個普普通通嘅甜故,點知一章之間無端端個故就變到好黑暗,其實真係好難即刻轉另一種心態去睇。同埋你呢個劇情唔係唔得,但係我相信大部分人都係為左睇甜加愛情故先入黎,如果有下次真心建議你喺標題加番個(題材)
大結局
屌,你班連登仔真係好撚難服侍

平均一日出成千幾字,都可以日日俾人屌話出得幾百字咁撚慢,大佬呀,我都有自己野做,你試吓日日嘔千幾字出嚟,寫足成個月啊

你嫌寫得慢,咪儲多幾日一次過睇囉

諗住寫多D男女之間嘅交流,主角嘅日常生活,嗰個就喺度話悶,話唔知睇緊乜撚嘢,劇情推進慢,大佬呀,你識個女仔都唔會三日就屌咗佢啦

好啦,都有啲大事發生,又比人話劇情大暴走,唔知睇緊乜撚嘢,大佬呀,楊過武功蓋世都可以俾個女人斬撚咗隻右手,毒撚出街唔小心俾車撞有乜咁出奇

活着三日死一個人添,又唔見你唔睇

到真係有得屌閪啦,你又話主角係毒撚,個設定唔合理

好啦,而家Nicole俾人扑咗啦,你班友滿意未

唔撚寫啦屌

樓主
累街坊,又少個故睇
其實編排唔錯,冇話男主生活健康,正正常常,有特別經歷個故仔先會夠深刻
可惜可惜
樓主 我日日等車個陣都追你post架
唔寫好可惜
樓主寫得幾好
不過怕左ntr劇情 都係唔繼續睇了
期待你下次既文
呢個唔會係真結局黎架

原本個設定係

Nicole 俾人姦完之後慢慢沉淪,變咗公廁

Christy 從良,但之後識咗個比Eric好好多嘅男仔,跟左佢,慢慢同Eric減少聯絡

Sally對Eric係純出自愛心嘅關心,根本冇諗過會同佢一齊

主角Eric,曾經想像過就算跛咗都可以憑努力建立新生活,但之後發現身邊所有女仔都係純友誼關係,根本冇人會想同佢長相廝守,當每個假希望被一一擊破之後,最後一步一步意志消沉,有少毒慢慢變成劇毒,結局係跳樓死

但而家寫乜都俾人屌,唔撚寫喇

想繼續睇
原來咁慘,好多謝你用簡介完結左,唔駛睇堆主角淪陷
晚晚都有追live,追到r哂頭,但冇睇comment,都有啲劇情唔記得左,可能下面回覆會有啲錯,但都想認真覆樓主。

喂大佬,你個主題設定係外國,主角係男主同nicole。

劇情上,我當撞車係ok,食christy ok.

正文主題nicole呢?同nicole交集得個少少,感情線太弱。男主撞左車要番香港醫,條故事線同nicole就斷左啦,所以爸打們咪r哂頭到底男主同nicole兩個主角仲會有乜交集。跟手你整一篇男主去掃街

喂阿哥,知唔知咩叫貼題,你依家係離哂題,你都有做過小組討論下話,巴打們有問題其實真係好正常。

見到你原本個plot,其實劇情上應該ok,但你咁鋪排法真係冇人會估到囉,前半部係甜甜地,後半部你同我講原來你想寫個男主斷左腳被世界遺棄 喂轉折到咁,正常人都睇唔明啦,然後只係係到屌連登仔難服侍,有冇諗過其實自己都有問題呢?其實讀者有問題時,你可以交待下囉,交流其實係相向,你後期又唔解釋下。我明日日都有野做,仲要日日寫文其實都辛苦,但你寫文都想係有人睇,讀者又睇得明姐,讀者睇唔明一定係有意見架喎。

btw bye~

我都覺得開頭幾好,至少吸引到我繼續睇落去。其實頭嗰幾章一直都係講吓日常野再加D甜,比我一個錯覺以為呢個係一個普普通通嘅甜故,點知一章之間無端端個故就變到好黑暗,其實真係好難即刻轉另一種心態去睇。同埋你呢個劇情唔係唔得,但係我相信大部分人都係為左睇甜加愛情故先入黎,如果有下次真心建議你喺標題加番個(題材)

一開始真係幾好睇!

同意標題設定真係好重要,你可能想用甜吸引多啲人,但標題基本上設定左好多野,讀者唔係你條蟲,冇可能知道你個plot係點,我都相信大部分人都由你個標題覺得呢個係少少甜加小毒毒追到女女既青春愛情故。
雖然作者放棄左
但都多謝你寫依個故出黎
晚晚都有追live,追到r哂頭,但冇睇comment,都有啲劇情唔記得左,可能下面回覆會有啲錯,但都想認真覆樓主。

喂大佬,你個主題設定係外國,主角係男主同nicole。

劇情上,我當撞車係ok,食christy ok.

正文主題nicole呢?同nicole交集得個少少,感情線太弱。男主撞左車要番香港醫,條故事線同nicole就斷左啦,所以爸打們咪r哂頭到底男主同nicole兩個主角仲會有乜交集。跟手你整一篇男主去掃街

喂阿哥,知唔知咩叫貼題,你依家係離哂題,你都有做過小組討論下話,巴打們有問題其實真係好正常。

見到你原本個plot,其實劇情上應該ok,但你咁鋪排法真係冇人會估到囉,前半部係甜甜地,後半部你同我講原來你想寫個男主斷左腳被世界遺棄 喂轉折到咁,正常人都睇唔明啦,然後只係係到屌連登仔難服侍,有冇諗過其實自己都有問題呢?其實讀者有問題時,你可以交待下囉,交流其實係相向,你後期又唔解釋下。我明日日都有野做,仲要日日寫文其實都辛苦,但你寫文都想係有人睇,讀者又睇得明姐,讀者睇唔明一定係有意見架喎。

btw bye~

一開始真係幾好睇!

同意標題設定真係好重要,你可能想用甜吸引多啲人,但標題基本上設定左好多野,讀者唔係你條蟲,冇可能知道你個plot係點,我都相信大部分人都由你個標題覺得呢個係少少甜加小毒毒追到女女既青春愛情故。

最後想講你係唔係未睇過故?你有邊次見到D故唔會比人屌快D出文用好D嘅心態去諗,證明有好多人期待緊你個故,以第一次作故嚟講其實已經好成功
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞