無啦啦,我跟咗Nicole 去旅行 (2)

151 回覆
55 Like 162 Dislike
個故其實有冇主線
樓豬?
留名
樓豬是咪有時差
八點都未有故
樓豬是咪有時差
八點都未有故

宜家十二點都黎啦
真係睇到鳩都縮撚埋
我係上個post話呢個故唔合理到想追落去果個呀
樓主冇令我失望

夜晚追故大笑左出黎
我feel到爛尾

我係feel到唔會有尾
結果係爛尾收場.
笑撚死個故
個故去到一半而家斷撚左係咩料
姐係你同條女扑扑野,條女話肚餓想食野走撚左咁
轉撚左條線我都算,文都冇猶如殺人父母
我同一班主要係英國嘅thank今個星期五去我個friend屋企開party ,你哋有冇興趣一齊呀?
一開始都好地地,之後大暴走已經唔知做乜鳩
已經係鳩寫劇情
第24章
坐咗一陣, 激情過後嘅Nicole望住赤裸嘅Amanda,羞意漸濃,講:「我哋着返件衫先啦。」二人穿戴整齊,走出更衣室。

最後, Amanda買咗嗰件夏威夷比堅尼,Nicole就買咗件碎花連身長裙

好快就嚟到禮拜五,Amanda 同Nicole 一齊去到Peter朋友屋企,今次個party都算幾大,大約2、30人左右,一齊喺屋企,都幾迫。

鬼佬個個都好俾心機去裝扮,最常見嘅係夏威夷風情嘅沙灘裝,但亦有人扮加勒比海盜,甚至有人扮海賊王。

同其他鬼佬相比, Nicole一身嘅碎花長裙加拖鞋簡直係普通到不得了,甚至可以話同出街冇分別。

其實party都冇咩好做,無非都係飲下酒,吹下冇內涵嘅話題,大家一齊鳩fing。慢慢,Nicole 覺得同班唔熟嘅人一齊喺度為講嘢而講嘢好悶,自己坐埋一邊默默咁樣飲酒,唔經唔覺,都飲咗好多,其他人見佢一個fucking Asian ,都冇乜點理佢。

Amanda 見佢坐喺度好悶,過咗嚟搵佢,將佢拉返出去同人一齊跟着音樂鳩fing。

外國開party好多人都係為醉而醉,唔使一陣,已經有幾個人冧低。

過咗一陣,有一班人開始為埋一齊玩酒game,Amanda 將Nicole拉咗過去

佢哋喺度玩緊國王遊戲,簡單啲來講,每人會抽一個數字代表自己,另加一個國王,抽到國王牌嘅可以任意指定兩個數字嘅人做指定動作。

鬼佬一玩起身就所有底線都冇,第一輪係指定兩張牌嘅要互相接吻,結果抽到嘅係兩個男人

「嘴佢、嘴佢、嘴佢……」大家一齊叫囂

收到牌個兩個本身都係朋友嘅朋友,唔識對方,但係願倒服輸,係群眾壓力之下,一個鬼佬瞌埋眼,緊閉雙唇,另一個鬼佬行上前,一嘢將佢抱緊,重重咁咀做落去,人群又是一陣歡呼。

跟住果幾輪有難有易,易嘅分享下一次拍拍拍嘅經歷,難嘅要互相幫對方除1件衫

一路玩, Nicole望住心驚膽戰,有幾次想走,但都比Amanda夾硬攔着。

有次抽倒Amanda ,結果佢要除咗件衫,放件蛋糕係個胸度,再俾另一個人食咗佢

可怕嘅事終於到黎,今次抽倒Nicole

懲罰係維持六九嘅姿勢1分鐘。好彩,今次抽倒嘅對手係個女仔,雖然尷尬,但係都冇咩野。

但係,下一輪又係抽倒Nicole ,今次嘅懲罰係要將塊面貼去人哋下體上邊,但係今次嘅對手係Peter

聽到之後, Nicole嚇得花容失色,誓死不從,結果傳來一陣又一陣嘅噓聲,fucking chinese之聲此起彼落 Peter同Amanda 出嚟幫手解圍,提議Nicole用除衫代替

Nicole見冇其他選擇,唯有當眾脫下碎花長裙

保守嘅Nicole平時去沙灘都係着一件頭,何曾試過如此當眾裸露

由於冇預計會俾人除咗件衫, Nicole入邊着嘅係略嫌破爛嘅少女胸圍,下身三角底褲,由於係喱士款嘅關係,仲隱約見到黑森林,旁邊有一兩條嫩毛頑皮咁跳咗出嚟
原本全場對Nicole劣評如潮,但當佢除咗件衫之後,大家都呆着左,不發一言咁眼定定望住Nicole嬌柔嘅身軀

身材勻稱,櫻膚白裏透紅,加上羞答答嘅面容,一眸一笑,無不散發着東方女子嘅獨特氣質,豈是眼前呢班老江湖可比

Nicole雙手遮住胸部同下體,靜靜咁坐埋一邊

大家見佢唔玩得,都冇再理佢,但係Peter ,望住Nicole 係佢面前除衫,一早已經扯到上天花板

又過咗幾輪,懲罰已經進化到除埋個bra,有幾個鬼妹已經赤裸上身,亦都有啲本身唔識嘅人喺度忘情擁吻。

喺呢個咁瘋狂嘅場面,當然唔少得大量嘅酒同埋草

我要宣佈一件事,飲到醉醺醺嘅Amanda講「Nicole尋日第一次對草,佢終於成為我哋一分子啦!」

跟住,企左係張凳上邊,舉起Nicole隻手。原本雙手遮住三點嘅Nicole ,此刻更是被人一覽無遺

全場又係一陣鳩叫。

人群中唔知邊個傳來一支大麻

「除咗佢,除咗佢!」人群一陣浪叫

Nicole騎虎難下,勉為其難咁樣接過,輕輕吹左一啖,今次呢支大麻嘅比例比之前個支多咗好多,感覺亦都強烈好多,但已經唔係第一次,所受嘅刺激亦冇咁大

一個近乎赤裸嘅美少女被一群瘋狂嘅鬼佬簇擁,手上點着香煙,場面活色新香

「繼續,繼續,繼續!」台下嘅人又點會咁容易俾Nicole吸一啖就走左去

Nicole繼續,一啖、兩啖、三啖,直至吸完全支

好快,一陣作嘔嘅感覺沖左上黎

Nicole走埋一二角 ,自己坐低休息

Amanda自己都吸到神神化化,亦冇理佢

但係好快,既熟悉又陌生嘅迷幻感覺出咗嚟,但係今次感覺比以前強烈得多

不幸嘅事,今次係隔離嘅並唔係好人Amanda ,而係一班如狼似虎嘅禽獸,其中一個人,叫Peter

Peter喺一邊靜靜咁觀察左Nicole好耐,係佢除衫果一刻已經俾佢深深咁吸引,下定決心一定要食咗佢,但係佢知Nicole呢種女仔絕對唔係可以隨便比你搞嘅人,所以只能智取,煽動人群叫Nicole隊草,但係心機算盡嘅佢自己卻冇給幾多

迷幻中嘅Nicole又點會知道佢嘅一舉一動都被個猥瑣嘅眼神望住。

Peter係呢間屋嘅常客,對佢非常熟悉,佢見Nicole去到牆角,自己亦跟左上去

近乎赤裸嘅Nicole 而家就係Peter面前, Peter肆無忌憚咁樣視姦佢 ,但咁樣並唔能夠滿足佢嘅慾望

佢試探性地用粗糙嘅雙手輕輕握着Nicole潔白如雪嘅玉臂,沒有反應
於是, Peter大膽咁樣將Nicole抱起,將佢送入屋企角落嘅廁所。

大家都已經飲到迷迷糊糊,加上知道Peter同Nicole相識,所以冇人理佢哋

Peter放下廁板,將Nicole放咗上去,關上門,鎖上

此時嘅Nicole已經不省人事,酒精同大麻嘅雙重衝擊又點係呢副柔弱嘅身軀可以承受
Peter心內狂跳,望住前便呢副完美嘅身體,不知如何入手

Peter輕輕托起Nicole個頭, 錫咗落去,雖然佢已經食過無數咁多個女人,但係冇一個嘅相信跟得上Nicole 如此柔軟、如此迷人

Peter嘅雙手並冇閒咗落嚟,不安份咁樣遊走到佢嘅背部,熟練咁除咗bra扣,輕輕向前一拉,一雙玉乳呼之欲出,雖然不大,但可愛堅挺, Peter血脈沸騰,輕柔嘅動作已經滿足唔到佢,也顧不上Nicole嘅感覺,大大力、粗暴地捏住Nicole嘅美乳

「啊!」Peter嘅大動作令到Nicole有反應,乳首慢慢變硬,但Nicole嘅神智依然未知道發生緊咩事

陷入瘋狂嘅Peter邊諗得咁多,將個頭埋去Nicole個心口上邊含吹奶啜,此刻只知道埋首於溫柔鄉

Nicole滑肌勝雪、嬌嫩迷人,雖然尚冇知覺,但係本能反應亦令佢面頰微紅,全身輕輕擅抖
Peter玩弄左雙乳一陣,轉移向下身攻去

同樣地,三扒兩撥咁樣脫下Nicole身上最後一絲衣褸,自己亦全身赤裸

未經人事嘅Nicole 下身一片粉紅,恍似仍然停留在16歲的狀態,陰毛輕柔纖軟,幽門緊閉

Peter將個頭靠向雙腿之間,只聞到一陣淡淡的處女香,佢嘅食女經驗令佢知道今晚執到寶

Peter舌技高超,時而輕輕一點,時而重重一吸,把昏迷中的Nicole也弄得春潮連連

過咗一陣, Peter個頭稍稍離開,用雙手珍而重之地揭開緊守左20年嘅大門,大門之下尚有小門,小門以下是銅牆鐵壁的少女禁地,好像還能隱約看到一點白膜

Peter一路欣賞,一路讚嘆造物者之美。但佢知道,再靚嘅女人,都有俾人扑嘅一日,而今日佢要成就大事
Peter對準方位,向前輕輕一推,遇到嘅阻力遠超想像,身經百戰嘅小龍亦嚇了一跳,才末入半個龜頭,已經被迫了出來。

Nicole下身一陣抽搐,「啊!」的一聲叫了出來,「Eric , Eric ,你做咩啊。」Nicole叫嚷着一個令Peter不明所以的名字

Peter沒有理會,輕輕抽出之後重整旗鼓,再度出擊

今次Peter強硬起來,強行沒入半支巨棒,直到感覺到薄膜的阻力

Peter先鞏固戰果,係薄膜之外輕輕抽插,每一下, Nicole都機械性地低聲呻吟

抽插了好一會兒, Peter狠下心腸,大力一推,直至巨棒整根沒入處女地中

「啊!」Nicole下身傳來一陣劇痛,將佢嘅魂魄拉返過嚟,迷糊中張開眼睛,見到既熟悉又陌生嘅臉容,心中一陣驚慌,但迷幻中嘅Nicole 心諗,只係一場惡夢啫,瞓醒返就乜事都冇架啦, Nicole已經分不清幻象同現實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞