無啦啦,我跟咗Nicole 去旅行 (2)

151 回覆
55 Like 162 Dislike
Lm
Lm
文呢
女神要俾人屌啦
毒撚注定冇處女食
新po冇文同新鋪冇貨一樣
開黎做乜撚
你咪同我唔見左NICOLE 隻豬呀.
冇文學人開post
留名
樓豬呀 冇文點正評呀
新post 冇文仲要兩日真係比唔到正皮
lm
冇交開po
開po
文呢
文呢樓主
屌你老母
棄撚咗故呀
第23章
第二日,暴風雪停咗落嚟,Amanda帶咗Nicole去附近公園行吓呼吸下新鮮空氣。

一齊嘅仲有隔離房Peter ,英國人,都係黎挪威的exchange。

行完,一齊返屋企煮飯,都係家常菜式,冇咩特別。

一齊食飯嗰陣, Peter話,我同一班主要係英國嘅thank今個星期五去我個friend屋企開party ,你哋有冇興趣一齊呀?

Nicole未去過外國嘅party ,心諗見識下外國文化都好,就慫恿Amanda 一齊去, Amanda呢啲老江湖去party都去到厭,原本都覺得可去可不去,但係見到Nicole咁想去,就應承咗帶佢去見識見識

今次個party嘅主題係summer and beach,零下幾十度玩夏日cool lala ,鬼佬係得嘅。

鬼佬個party如果有主題,咁到時就要着返個主題嘅衫,外國亦都有好多鋪頭專門買party用品, Nicole乜都唔識,於是向Amanda請教。

大家各自返入房,Amanda 係個好人,冇嫌棄Nicole清純到好似張白紙咁,同佢講咗好多關於當地party文化嘅嘢。

正當兩個女人傾得興高采烈之際,突然聽到隔離房(即係Peter嗰間房)傳來一陣陣叫床聲。

鬼佬嘅建築好多時都有100幾十年歷史,好似佢哋住緊嘅呢個宿舍,據說20世紀初已經喺度,所以隔音做得唔係幾好。

雖然係鬼佬宿舍聽到叫床聲係平常事,但係今次係正隔離房咁大聲都係第一次,好似仲可以隱約分辨出Peter把聲。

兩個女人面面相覷,Nicole腦入邊不自覺咁浮現出Peter赤裸裸屌緊另一個女仔嘅樣,雖然佢覺得自己呢個思想好污穢,但係又阻止唔到自己亂諗嘢

Amanda 見你都怕怕醜醜個樣,問咗佢一句,「其實你仲係咪處女?」

nicole 含羞答答咁樣點左下頭

「嘻嘻!」Amanda 一陣奸笑

Nicole冇再回應,房入邊而家只係得返一陣叫床聲。

等等,聽真啲,隔離房傳來好似唔係兩把聲,除咗Peter之外,仲有另外兩把女聲,換言之......

Nicole個腦再次開始亂諗嘢,今次就算係上帝都阻止唔到。

「你今晚早啲瞓啦,我哋聽日一齊去睇下有冇咩買去party着。」Amanda 打斷左Nicole嘅思路。

「嗯」Nicole回應,大家繼續係叫床聲下做自己嘢。

第二日,Amanda 同埋Nicole一齊去商場

主題係陽光與海灘,可以着嘅無非都係泳衣、或者鬆身花呢花綠嘅衫褲咁樣。但係Nicole帶過嚟嘅泳衣只有一件一件頭,講出黎都被人笑啦。

好快,Amanda 睇啱一件夏威夷款沙灘裝,好似咁

Amanda 行入更衣室道試,冇幾耐行返出嚟,叫Nicole比下意見

Amanda 身材當然冇樓上張圖咁好,身型鬼妹來講算正常,對亞洲人來講中等小肥,雖然佢個波幾大,應該有c,但同時亦有肚腩。冇辦法,鬼妹一般冇咁重視身材,食嘅嘢又肥膩,想唔肥都難

Amanda嘅身材着住件泳衣,都幾似個白人版土著,據說對土著嚟講肥女人先係好嘢

Amanda望住Nicole ,忽發奇想,話:「Nicole ,不如你都試吓呢件啦,以你嘅身材,着落應該好靚。」

的確, Nicole身材窈窕,遠遠好過肥閪Amanda, 但呢件衫對佢嚟講絕對超越左性感底線。點知,Amanda 講都冇講就將Nicole拉咗入更衣室。

外國地方大,更衣室都比較大,企兩個人不成問題。

着住泳衣嘅Amanda 猴禽地扒開Nicole嘅衫褲。

「好啦好啦,我自己來。」

Nicole開始脫下身上嘅衫,展露出一副絕美嘅身軀。

雖然Amanda 都係女人,但係俾人望住除衫都令佢覺得有啲尷尬,紅都面晒。

可惡嘅Amanda見此情形,反而變本加厲,特登瞪大雙眼,望實Nicole。

Nico今日着住件淺藍色嘅bra同埋普通嘅白色底褲,除剩底衫褲嗰陣, Nicole停咗落嚟,講:「喂,你都要比件衫我先換到架。」

Amanda二話不說咁樣除咗落嚟,一絲不掛咁企係Nicole面前

Nicole羞答答地接過,擰轉身,除咗個bra放喺枱上,再脫下身上最後一塊遮羞布

說時遲,那時快,Amanda當機立斷,將Nicole擰轉身

兩個女人赤裸裸咁係更衣室入邊,好一副絕美的風景圖
雖然做咗同房半年,今次都係Amanda第一次見到Nicole全相,不禁讚嘆不已

Nicole絕美嘅身材,令同樣係女人嘅Amanda都大吃一驚,自愧不如。忍唔住手去到輕撫Nicole吹彈得破嘅肌膚,佢明白,自己係老江湖,皮膚同Nicole比簡直連沙紙都不如。

雖然Amanda係白人,但其實都唔係白得幾多,反而Amanda嘅係蒼白,Nicole 先係有血色嘅健康膚色。

Amanda對波雖然大過Nicole ,但同時下垂,比起Nicole嘅堅挺,遠遠不及,同時,伴隨大波而來的是大乳暈,今次就算係pink lin 都冇用,相比之下, Nicole細細嘅淺啡色圓輪更顯得精巧可愛。Amanda忍唔住手輕輕握着Nicole對波,媽呀,滑嫩如雞蛋,嬌柔如水滴。Amanda愛不釋手,玩得不亦樂乎。

Amanda雙手向下探索,比起自己外突嘅曲線, Nicole內彎嘅線條堪稱完美,小香臍如寶石般輕巧地鑲在纖腰之上,性感至極。

纖腰之下是一片青蔥森林,一小撮輕柔的毛髮覆蓋着最神秘的處女地。Amanda 越看越自覺醜陋,也越來越妒忌,右手向下一探,直闖Nicole的少女禁區。

「啊!」Nicole嬌喘一聲「你做緊啲咩啊。」

Amanda沒有理會,將手指放在小豆丁上按摩, Nicole何曾受過這樣的刺激,全身震抖,如電擊般抽搐

同樣作為女人,Amanda清楚明白女人的弱點,雙手有節奏地移動,右手繼續強闖禁區,左手向上攻擊,向山峰上扯起的旗輕輕轉圈。

不一會兒, Nicole春意漸濃,口裏說不,下體卻誠實地分泌出一波又一波的春潮。

Amanda將手指試探性地向前輕輕一推,想不到卻緊得如銅牆鐵壁, Nicole叫了一聲「啊,痛!」

念在半年情誼,最後還是於心不忍,輕輕地將手指抽出。

可是,其他地方的攻勢依然繼續,Nicole很快就忍耐不住,嬌軀一震,春潮去到最高點,全身酸軟,無力地靠在牆邊。Amanda為Nicole帶來第一次快樂。

Amanda也累了,扶着Nicole赤條條地坐着。

第23張
唉棄故了
我屌冇啦啦變撚左lesbian估既
樓主真係好西利, 劇情再一次暴走
發生咩事
我到底睇緊d乜
少見的les情節,推

樓主好波
我屌冇啦啦變撚左lesbian估既
樓主真係好西利, 劇情再一次暴走

要咩有咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞