燒味佬全部都係食屎狗

237 回覆
186 Like 17 Dislike
本帖已發現 燒味佬 乙個

以佢既唸野思維同智商,唔斬燒味可以做咩

個燒味佬D留言係咁俾人負皮
咁係你吾好彩
Your face your fate

吾你老母
同樓下酒樓個師傅傾得兩句 買咗好多年
買親叉燒都俾半肥瘦梅頭位
食油雞又脾位
都係廿零蚊一盒
咁其他位梗要有人執手尾
本帖已發現 燒味佬 乙個

以佢既唸野思維同智商,唔斬燒味可以做咩

個燒味佬D留言係咁俾人負皮

佢太on9了。。。
同樓下酒樓個師傅傾得兩句 買咗好多年
買親叉燒都俾半肥瘦梅頭位
食油雞又脾位
都係廿零蚊一盒
咁其他位梗要有人執手尾

唔理,屌佢老母
去開嗰間好少咁俾
個燒味佬依家係攞住電話定攞住把刀
佢會唔會嬲到用電話一野斬落舊肥叉度
個燒味佬依家係攞住電話定攞住把刀
佢會唔會嬲到用電話一野斬落舊肥叉度

嬲到鉆板都斬鳩爛埋
要屌 都屌太興燒味啦 屌你老母貴撚到 又少
醒晨叉燒飯
勿相認
睇咗一兩頁,巴打30零蚊食著垃圾,我深表同情。

不過有咩慘得過30零蚊食垃圾燒味?就係用差唔多60蚊都係食垃圾。

公司近灣仔間甘牌燒鵝。次次番工見到都係輪街症咁,又話係米芝蓮,諗住試下啦。嗌咗個叉鵝飯。

仆佢個街!鵝皮係淋嘅、D肉係韌嘅 (我唔係七老八十無牙食嗰D,都要用筷子同牙齒鬥力拉先勉強齒得開舊鵝肉);叉燒仲神撚奇,全瘦叉,口感柴皮咁款,仲要個燒味佬D 刀工好到呢.......每塊叉燒最後都係得5MM。成盒叉鵝飯就50幾60蚊了。

完全唔撚明點解間野可以輪街症咁款。

要成60蚊垃圾,我寧願去灣仔街市食22蚊叉燒飯,起碼D叉燒食你唔死,對得住22蚊呢個價 (仲要盒飯好撚大盒,一個大食麻甩佬都一定食得飽)。

認同巴打你回其他人講嗰句:「家陣唔係食唔起,係唔撚值!」

你當你玩到70蚊一盒叉鵝飯,你係脆皮鬆化鵝+半肥瘦正常大小燶叉,我都一樣會食,反正又唔係日日食,窮都唔窮嗰幾廿蚊。不過,收我50、60蚊但比垃圾我,真係會燥!
我記得以前天耀村有兩間燒味檔好抵食
$20切都大大嚿

屌!講起就燥!
以前天耀街市燒味,D叉燒 / 燒骨,醬汁同蜜糖落得好足料,燒得好惹味!

自從天耀街市收咗皮後,天水圍區想斬似樣嘅燒味都難 (聯邦叫佢番印度食蕉啦)。

題外話,據聞天耀街市會有三哥同吉野家進駐,真係屌佢老味!

領匯死全家!

不過有咩慘得過30零蚊食垃圾燒味?就係用差唔多60蚊都係食垃圾。

公司近灣仔間甘牌燒鵝。次次番工見到都係輪街症咁,又話係米芝蓮,諗住試下啦。嗌咗個叉鵝飯。

仆佢個街!鵝皮係淋嘅、D肉係韌嘅 (我唔係七老八十無牙食嗰D,都要用筷子同牙齒鬥力拉先勉強齒得開舊鵝肉);叉燒仲神撚奇,全瘦叉,口感柴皮咁款,仲要個燒味佬D 刀工好到呢.......每塊叉燒最後都係得5MM。成盒叉鵝飯就50幾60蚊了。

要成60蚊垃圾,我寧願去灣仔街市食22蚊叉燒飯,起碼D叉燒食你唔死,對得住22蚊呢個價 (仲要盒飯好撚大盒,一個大食麻甩佬都一定食得飽)。

你當你玩到70蚊一盒叉鵝飯,你係脆皮鬆化鵝+半肥瘦正常大小燶叉,我都一樣會食,反正又唔係日日食,窮都唔窮嗰幾廿蚊。不過,收我50、60蚊但比垃圾我,真係會燥!

巴打中哂point,高質

咁撚多薑蔥一定好撚鹹

哩個都算似樣

直頭好得啦,啖啖肉,唔係斬D殼比你。

巴打中哂point,高質

香港真係好多人真係願意花好貴既價錢去食垃圾,食完仲要覺得冇野,港豬既冇腦真係能催毀香港。。
去我個間囉屌,大大份又抵死。
去我個間囉屌,大大份又抵死。

邊間?
有時食太平又怕佢係唔知乜豬 但貴又過唔到自己嗰關
香港一日有黑心食品強國為鄰就食乜都會擔心
平時食開22蚊單拼26雙拼,大大盒足料又好食,30個燒味飯仲要閪,咁都唔貴
抵俾人屌啦柒頭
平時食開22蚊單拼26雙拼,大大盒足料又好食,30個燒味飯仲要閪,咁都唔貴
抵俾人屌啦柒頭

係wo,屌佢老母
有時食太平又怕佢係唔知乜豬 但貴又過唔到自己嗰關
香港一日有黑心食品強國為鄰就食乜都會擔心

唔好唸咁多
認真講 好似一隻雞有分先後咁比 好似雞脾最後 可能因為佢地食晏都拎斬剩既
或者睇人囉 你靚女又倒奶我信佢比兩隻脾你

樓主個樣
燒味
衰啲講句
去中學或者醫院餐廳食比較穩陣

大學canteen
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞