燒味佬全部都係食屎狗

237 回覆
186 Like 17 Dislike
我係大學canteen啲燒味飯又平又好食
$23單拼

我果間19only
好好彩 我成日食都會有髀位
就算唔同鋪頭都有
通常都搵老母搵女朋友搵女同事去買,次次都靚料冇失手,間間都係咁,自己去買乜撚嘢豬頭骨都試過,樣衰唔係罪過啊
香港究竟發生咩事?啲人係咪食屎食慣左,愛上左?
有時比錢加雞脾都狗到將個雞脾上下界開兩邊,淨係比一邊你,燒味佬d刀法真係一流
認真講 好似一隻雞有分先後咁比 好似雞脾最後 可能因為佢地食晏都拎斬剩既
或者睇人囉 你靚女又倒奶我信佢比兩隻脾你

樓主個樣

有時比錢加雞脾都狗到將個雞脾上下界開兩邊,淨係比一邊你,燒味佬d刀法真係一流

屌佢老母
香港究竟發生咩事?啲人係咪食屎食慣左,愛上左?

港豬都係食屎狗
老衲睇完個post諗起呢句
林語堂:「中國就有這麼一群奇怪的人,本身是最底階層,利益每天都在被損害,卻具有統治階級的意識。在動物世界裏找這麼弱智的東西都幾乎不可能。」

樓下間燒味良心鋪
20蚊有湯,上次叫叉鴨咁啱斬左隻鴨肶俾我
樓下間燒味良心鋪
20蚊有湯,上次叫叉鴨咁啱斬左隻鴨肶俾我

哩d先係嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞