燒味佬全部都係食屎狗

237 回覆
186 Like 17 Dislike
我係大學canteen啲燒味飯又平又好食
$23單拼

美心?
正過大家樂好多

你愛你要講 冇理由你愛我唔比你 你唔愛我比你嫁嗎
召喚雞頭飯jpg
燒味飯貴過廿蚊買都廢撚事
講起就想食
燒肉叉燒多薑蓉

科學園有無得食

Ching好問題

我睇你個名問
我住外國埠仔要揸三個鐘先有正常叉燒食

揸三個鐘
啲師傅好大需求喎
咁係你吾好彩
Your face your fate

吾你老母呀
咁係你吾好彩
Your face your fate

吾你老母咩
認真講 好似一隻雞有分先後咁比 好似雞脾最後 可能因為佢地食晏都拎斬剩既
或者睇人囉 你靚女又倒奶我信佢比兩隻脾你

呢個正路呀

你有禮貌師傅係主動比好位你食
講起就想食
燒肉叉燒多薑蓉

科學園有無得食

Ching好問題

我睇你個名問

一期間囍慶最左手面有外賣燒味飯
燒味佬扣住哂D靚位送比相熟D呀叔呀嬸

果次同個呀叔搭台,叫同一碟飯,呀叔淡淡肉,我果碟全部頭頭尾尾

咁撚多薑蔥一定好撚鹹
認真講 好似一隻雞有分先後咁比 好似雞脾最後 可能因為佢地食晏都拎斬剩既
或者睇人囉 你靚女又倒奶我信佢比兩隻脾你

呢個正路呀

你有禮貌師傅係主動比好位你食

同佢傾下計,feel到你識食都有好位
利申:10次有6次成功

去太興啦師兄
大爺,你俾幾多錢呀。留脾位你食好冇。

你收我18蚊盒我冇野講,但你收鳩我30幾蚊盒我就要屌

30幾蚊!依家早餐都30蚊啦,幾多年冇出街呀你。
唔俾心機揾錢一味怨天尤人。

唔值咪冇下次囉。佢係唔抵嘅自然會冇生意,執粒。

又唔駛咁勞氣嘅
大爺,你俾幾多錢呀。留脾位你食好冇。

你收我18蚊盒我冇野講,但你收鳩我30幾蚊盒我就要屌

30幾蚊!依家早餐都30蚊啦,幾多年冇出街呀你。
唔俾心機揾錢一味怨天尤人。

你都on撚9,就係你哩d奴性搞彎香港飲食業,搵錢多代表d野又貴又垃圾都可以接受? 你要俾貴錢食屎冇人阻你,但唔好反對人對食有要求,有原則

你先on9,冇錢食返屋企自己燒囉乞兒,冇人迫你做乞兒喎。
雞殼,火爐,燃料,燈油火蠟水電交租,人工,保險,天跌落嚟冇成本呀?

燒味佬都有上連登
沙咀道間大興幾好食 自己生意 老闆又大方 斬親都大大件
利申 打手
熟就比好d嘅位
靚女又比好d,有西比你屌呀

我呢d柒頭唔駛比錢呀,最仆街係依d

送個例湯腥臭d阿叔不知幾鍾意, 食燃剩雞屎fuck一獲熬d菜頭菜尾
燒尾佬唔好嬲住 冷靜d先
燒味佬都算待我不薄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞