燒味佬全部都係食屎狗

237 回覆
186 Like 17 Dislike
廟乜撚野街風乜撚野水神乜撚野棍

燒味佬就燒味佬啦,屌你老母
大爺,你俾幾多錢呀。留脾位你食好冇。

你收我18蚊盒我冇野講,但你收鳩我30幾蚊盒我就要屌

30幾蚊!依家早餐都30蚊啦,幾多年冇出街呀你。
唔俾心機揾錢一味怨天尤人。

你都on撚9,就係你哩d奴性搞彎香港飲食業,搵錢多代表d野又貴又垃圾都可以接受? 你要俾貴錢食屎冇人阻你,但唔好反對人對食有要求,有原則

你先on9,冇錢食返屋企自己燒囉乞兒,冇人迫你做乞兒喎。
雞殼,火爐,燃料,燈油火蠟水電交租,人工,保險,天跌落嚟冇成本呀?

邊有人仲自己燒架白痴仔
我記得以前天耀村有兩間燒味檔好抵食
$20切都大大嚿
中學果陣食13蚊咋,連野飲。

講緊依十幾年,人工水平無升過。

繼我話 幫襯果啲人先最on9
冇人買咪等執笠啦

冇錯,根本就應該杯葛佢地
燒味飯貴過廿蚊買都廢撚事

岩呀
咁係你吾好彩
Your face your fate

吾你老母
好懷念中學某街市8蚊燒味飯 🤤
燒味佬扣住哂D靚位送比相熟D呀叔呀嬸

果次同個呀叔搭台,叫同一碟飯,呀叔淡淡肉,我果碟全部頭頭尾尾

燒味佬正一食屎狗

咁撚多薑蔥一定好撚鹹

哩個都算似樣
認真講 好似一隻雞有分先後咁比 好似雞脾最後 可能因為佢地食晏都拎斬剩既
或者睇人囉 你靚女又倒奶我信佢比兩隻脾你

呢個正路呀

你有禮貌師傅係主動比好位你食

同佢傾下計,feel到你識食都有好位
利申:10次有6次成功

見到佢咁閪唔想同佢講野

去太興啦師兄

唔中意翼位
唔值咪冇下次囉。佢係唔抵嘅自然會冇生意,執粒。

又唔駛咁勞氣嘅

你都on撚9,就係你哩d奴性搞彎香港飲食業,搵錢多代表d野又貴又垃圾都可以接受? 你要俾貴錢食屎冇人阻你,但唔好反對人對食有要求,有原則

你先on9,冇錢食返屋企自己燒囉乞兒,冇人迫你做乞兒喎。
雞殼,火爐,燃料,燈油火蠟水電交租,人工,保險,天跌落嚟冇成本呀?

燒味佬都有上連登

係wo,屌佢老母on撚鳩
痴撚線
依家講緊燒味師傅斬閪位比你
份量又偷雞
咁有人幫

不過講真係我做師傅都留位比靚女同熟人
毒撚都係加十蚊要脾完啦

果條柒頭擺明係低智商既燒味佬啦,俾我同各位撚到走夾唔抖
熟就比好d嘅位
靚女又比好d,有西比你屌呀

我呢d柒頭唔駛比錢呀,最仆街係依d

送個例湯腥臭d阿叔不知幾鍾意, 食燃剩雞屎fuck一獲熬d菜頭菜尾

係wo. 真係屌佢老母臭化閪
垃圾燒味 中小學果陣食都幾好 越大覺得越on9 加左價唔係問題 但你加完價 件貨仲要偷雞
我真係屌你老母
利申 由15蚊食到依家34蚊

哩下真。。

香港食肆越做越貴同越做越差,多得你d on9盲目接受同支持,冇要求,冇sense,冇原則,咩叫抵又唔識,咩叫值又唔識,仲要出黎吠。。

你咁撚有sense,第次當面屌燒味佬囉,教育下人地等人地知錯都好。上嚟打飛機做乜撚姐。

走啦垃圾

佢走左我地冇野撚
同師傅講要脾要翼都唔撚洗加錢

咁好?
( Show Blocked User - 廟街風水神棍 )
條友弱智?

佢只係一隻食屎狗
個雞脾永遠唔斬 留返拜山

買開廿蚊雙拼
又足料又有時有翼脾食

岩呀,20蚊就買得過
早幾日係朗豪坊後面買咗個鴨脾飯
30個大洋
怒撐癲狗

bb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞