介意女朋友同ex既嘢

170 回覆
26 Like 8 Dislike
原來咁多同路人
我都係 知佢地經歷過好多野 但我唔想跟住做唔想去同一個地方

曾經因為咁想成為一個同佢ex完全唔同嘅人 好無安全感 但最後都係放棄呢個念頭 覺得好唔值 好無謂好幼稚

唔知幾時先等到有安全感
我都好怕講錯一句說話或者去左一個地方會勾起佢既回憶
始終人地幾年感情 我個幾個月點去取代
你自己有過ex就明
以前既人已經係irrelevant
放低哂之後 就算以前既最愛搵返你求你
都會好似已經唔係同一個人咁

同埋social media舊相個d唔好信哂la
係人都會偏向post啲正面sweet野上去
真係拍得咁開心適合既話就唔會散啦
雖然好似好老生常談,但係真係好真實,當你真係深愛佢,你會慢慢接納到,當然係需要時間,我自己都小問女朋友同ex既野。
好有同感
遲啲同男朋友去台灣旅行因為睇唔啱酒店
差啲就住返佢同ex住過個間
表面上話無所謂
但其實心入面幻想緊你地之前係張床到扑野
但又唔可以講佢知真係好辛苦好難受
利申:處
雖然好似好老生常談,但係真係好真實,當你真係深愛佢,你會慢慢接納到,當然係需要時間,我自己都小問女朋友同ex既野。

我都少問 其實而家都真係無以前咁介意
原來咁多同路人

曾經因為咁想成為一個同佢ex完全唔同嘅人 好無安全感 但最後都係放棄呢個念頭 覺得好唔值 好無謂好幼稚

唔知幾時先等到有安全感

一開始我都係咁 不過之後覺得咁好麻煩所以懶得去避免呢樣野
原來咁多同路人

唔知幾時先等到有安全感

一開始我都係咁 不過之後覺得咁好麻煩所以懶得去避免呢樣野

瘋狂鑽牛角尖害死自己害死其他人啊
成日諗自己有幾唔好幾不足有咩用
睇左咁多留言
好多野都中
咁介意人哋嘅過去 不如分手啦
分手啦 有ex既人配唔起你地咁純潔
你係同宜家既佢拍拖 以前既佢已經唔到你理 試下唔好諗唔好問 專注現在既關係

利申:經歷過
個ex仲要係我朋友 我唔想踩落去
當雞咁屌
屌到厭就飛
唔好投放太多資源同時間
以為個post自己開
我寧願你講大話都唔好講你ex點樣
你係同宜家既佢拍拖 以前既佢已經唔到你理 試下唔好諗唔好問 專注現在既關係

利申:經歷過

而家努力嘗試緊 感覺幾好
調翻轉 我都好介意男朋友同過其他人扑 有排成日stalk佢ex 然後會ff男朋友好似對我咁對個ex.. 一諗就會喊 不過時間耐咗就無咁介意 好似係

我同你一樣 我到宜家都仲日日stalk緊

完全同我一樣 同男朋友一齊左年幾仲係好介意
調翻轉 我都好介意男朋友同過其他人扑 有排成日stalk佢ex 然後會ff男朋友好似對我咁對個ex.. 一諗就會喊 不過時間耐咗就無咁介意 好似係

我同你一樣 我到宜家都仲日日stalk緊

完全同我一樣 同男朋友一齊左年幾仲係好介意

雞就係雞,完全唔識做人

介意又話係雞 有病呀?
屌同樓主一模一樣,唔知仲以為係我開post
有時候諗,係咪真係時間錯,如果我係先過佢ex出現,我會同佢過人世
好唔想放手好想睇得透,但係有時候又會辛苦
好多時候佢話睇過咩戲、去過邊食過咩,我都會即刻諗係咪同佢個ex一齊試
好多時都唔開心

係呀我都係咁 甚至發現佢同ex比我佢佢更甜蜜 心好痛 不斷拎自己同佢比 真係好煩

屌呢個真
有時我直頭說服自己,當自己講根本自己就唔及個ex,咁樣反而仲睇得開
每當自己一個嘅時候就會諗佢同ex嘅野
真係好撚辛鳩苦

點解咁中
會覺得佢永遠最愛係ex。
好多野佢地做過,如果同我再做都會do it their way, 而我亦唔夠好,無法令佢有動力付出,無法令佢記住我

所有嘢都唔會深刻 佢心入面永遠有一個人 我唔會想做佢地做過嘅野

係呀
成日推薦d佢地以玩得好開心既game叫我一齊玩 幾好玩我都唔會想玩
你咁懷念過去既美好咪搵返佢囉

屌呢句真係啱
佢話想幫我剪頭髮我本身都想俾佢剪,點知有日手痕睇佢ig(佢冇del過ex嘅相)碌到最底,見到佢幫過個ex剪頭髮仲要係第一次幫人剪我即刻唔想俾佢剪會覺得佢唔係100%真心幫我剪救命我唔想再咁諗
最撚慘係你介意佢嘅過去,但同時你又好愛佢
內心嘅掙扎真係好痛苦

最弊係我知自己唔可以俾佢知我成日因為咁唔開心 係我眼中呢段感情好脆弱 佢願打 但我唔願捱 我愛佢又點 佢唔想付出 得我一個努力維繫呢段感情
我已經係歇斯底里咁去愛

中曬

真呀巴打我幾乎日日諗但係又日日見佢,好矛盾呀!
我覺得 男人介意女人過去係最撚on9嘅事 人地都擺咗個心出嚟啦 點解唔可以睇開d 比嚟比去只會攞苦嚟辛 你知道佢係鍾意你 放低哂以前嘅事 就夠啦

真係唔知係咪放低晒
每一個動作我都覺得有啲牽連有啲關係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞