介意女朋友同ex既嘢

170 回覆
26 Like 8 Dislike
調翻轉 我都好介意男朋友同過其他人扑 有排成日stalk佢ex 然後會ff男朋友好似對我咁對個ex.. 一諗就會喊 不過時間耐咗就無咁介意 好似係

我同你一樣 我到宜家都仲日日stalk緊

我有一排係日日都喊控制唔到自己亂諗 而家明男朋友真係好錫我同對我最好就無咁介意 雖然有陣時諗翻都係會

直程覺得自己精神病 無論佢對我做啲咩 我都係到諗 佢以前都一定咁對個ex 好sad好sad

I know that feel
明知咁諗係唔好 但就控制唔到
成日覺得佢對我咁好 對之前個d都一樣咁好/更好

原來大家都會咁諗 我成日怕得自己係咁神經質唔正常

我都係 都唔知笑好定喊好 同是天涯淪落人
調翻轉 我都好介意男朋友同過其他人扑 有排成日stalk佢ex 然後會ff男朋友好似對我咁對個ex.. 一諗就會喊 不過時間耐咗就無咁介意 好似係

係呀我都係咁 甚至發現佢同ex比我佢佢更甜蜜 心好痛 不斷拎自己同佢比 真係好煩

仲要佢提起佢上一個ex嘅時候話呢個ex係咁多個ex入面真係鐘意嘅 而且仲係第一次扑 我一聽到就 明知呢啲喊黎都無用

佢咁樣好離譜

仲要佢無意中話過我同佢ex有啲地方幾似 聽完嗰排成個人灰咗

我都係呀 佢仲要笑住咁講 佢對ex真係好好 佢直頭會好關心ex嘅屋企人

真係好hurt

佢同我講完之後我心諗 仆街啦我完全唔想知呀
會覺得佢永遠最愛係ex。
好多野佢地做過,如果同我再做都會do it their way, 而我亦唔夠好,無法令佢有動力付出,無法令佢記住我

所有嘢都唔會深刻 佢心入面永遠有一個人 我唔會想做佢地做過嘅野
我唔知佢介唔介意我同ex嘅野 佢亦都無同我傾過 佢地ig仲互相follow
利申:我係女朋友嘅初戀

一定會介意過 佢唔傾係唔想知
最撚慘係你介意佢嘅過去,但同時你又好愛佢
內心嘅掙扎真係好痛苦
內心嘅掙扎真係好痛苦

最弊係我知自己唔可以俾佢知我成日因為咁唔開心 係我眼中呢段感情好脆弱 佢願打 但我唔願捱 我愛佢又點 佢唔想付出 得我一個努力維繫呢段感情
我已經係歇斯底里咁去愛
我唔知佢介唔介意我同ex嘅野 佢亦都無同我傾過 佢地ig仲互相follow

我都唔會同佢講 企係佢角度諗 一定好難受

唔好同佢講呀 佢一定會亂諗
巴打I know what u feel 仲要粗過你長過你果下仲傷心
內心嘅掙扎真係好痛苦

最弊係我知自己唔可以俾佢知我成日因為咁唔開心 係我眼中呢段感情好脆弱 佢願打 但我唔願捱 我愛佢又點 佢唔想付出 得我一個努力維繫呢段感情
我已經係歇斯底里咁去愛

中曬
內心嘅掙扎真係好痛苦

我已經係歇斯底里咁去愛

中曬

係呀我都係咁 甚至發現佢同ex比我佢佢更甜蜜 心好痛 不斷拎自己同佢比 真係好煩

仲要佢提起佢上一個ex嘅時候話呢個ex係咁多個ex入面真係鐘意嘅 而且仲係第一次扑 我一聽到就 明知呢啲喊黎都無用

佢咁樣好離譜

話似佢ex 呢句真係最hurt
無論佢提起好唔提都好
前度永遠都係最大嘅心理關口
因為前度係立於不敗之地
無得返轉頭
包括好多佢哋之間嘅經歷
佢嘅所有第一次
就算你哋之間再做都只係佢嘅Non-第一次
有咩價值
會覺得佢永遠最愛係ex。
好多野佢地做過,如果同我再做都會do it their way, 而我亦唔夠好,無法令佢有動力付出,無法令佢記住我

所有嘢都唔會深刻 佢心入面永遠有一個人 我唔會想做佢地做過嘅野

係呀
成日推薦d佢地以玩得好開心既game叫我一齊玩 幾好玩我都唔會想玩
你咁懷念過去既美好咪搵返佢囉

有時見佢咁多ex我真係心諗你係咪為拍而拍 如果係唔想身邊無人陪嘅你就唔好拍啦屌
巴打I know what u feel 仲要粗過你長過你果下仲傷心

Wtf咁詳細

我都唔會同佢講 企係佢角度諗 一定好難受

唔好同佢講呀 佢一定會亂諗

佢成日都亂諗野

咁佢一定好介意
好介意佢同前度做過晒所有野

Wtf咁詳細

個波大過你細過你都講埋
內心嘅掙扎真係好痛苦

我已經係歇斯底里咁去愛

中曬

同是天涯淪落人

佢咁樣好離譜

話似佢ex 呢句真係最hurt

完全唔想似 覺得自己係代替品
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞