介意女朋友同ex既嘢

170 回覆
26 Like 8 Dislike
無論佢提起好唔提都好
前度永遠都係最大嘅心理關口
因為前度係立於不敗之地
無得返轉頭
包括好多佢哋之間嘅經歷
佢嘅所有第一次
就算你哋之間再做都只係佢嘅Non-第一次
有咩價值

一啲都唔深刻 我地嘅經歷變得唔重要 只係我單方面覺得深刻 單方面覺得有意義
巴打I know what u feel 仲要粗過你長過你果下仲傷心

Wtf咁詳細

個波大過你細過你都講埋

好狗
巴打I know what u feel 仲要粗過你長過你果下仲傷心

Wtf咁詳細

個波大過你細過你都講埋

好狗

呢啲真係無為對方著想先講得出 講左出口嘅野無得收返

唔經大腦講野
我覺得 男人介意女人過去係最撚on9嘅事 人地都擺咗個心出嚟啦 點解唔可以睇開d 比嚟比去只會攞苦嚟辛 你知道佢係鍾意你 放低哂以前嘅事 就夠啦
你放開個女仔啦
我覺得 男人介意女人過去係最撚on9嘅事 人地都擺咗個心出嚟啦 點解唔可以睇開d 比嚟比去只會攞苦嚟辛 你知道佢係鍾意你 放低哂以前嘅事 就夠啦

我都明 我都好努力咁去唔諗 但始終都係有條刺
原來咁多同路人
我都係 知佢地經歷過好多野 但我唔想跟住做唔想去同一個地方
原來咁多同路人
我都係 知佢地經歷過好多野 但我唔想跟住做唔想去同一個地方

曾經因為咁想成為一個同佢ex完全唔同嘅人 好無安全感 但最後都係放棄呢個念頭 覺得好唔值 好無謂好幼稚
佢已經同我詳細說明扑嘅內容
自此之後個心條刺就再拔唔走了
因為你係初戀佢唔係
如果大家唔係初戀個感覺唔會太強烈
條女比第二個男人屌過,咁同格劍有咩分別?
你條女仲要比第二條仔奶過全身,身上又係第二個人啲精
利申:所有女朋友都係處
拍拖唔好咁快拎個心出黎,唔好太上心就ok
因為你太鐘意佢太愛佢 同埋對佢會冇咩信任 我之前都係咁樣 都係初戀 拍左大半年都係咁. 宜家黎黎去去唔問佢都知佢做緊咩諗緊咩 放鬆啦

的確 太愛一個人會逼得佢好辛苦
我以前都係咁樣逼走左初戀

唔好要用失去黎換取學懂珍惜

拍拖最緊要信任 你信條女根本乜都唔會驚
你根本唔信你條女
過去發生左野事你改變到咩?
最重要既係條女而加鐘意你呀嘛

希望你解開到呢個心結 如果唔係你好快會散
到時面對下任你就會識得放下了
其實男仔係咪會介意女朋友同ex拍過幾年拖 (e.g. 3,4年)
佢已經同我詳細說明扑嘅內容
自此之後個心條刺就再拔唔走了

因為你太鐘意佢太愛佢 同埋對佢會冇咩信任 我之前都係咁樣 都係初戀 拍左大半年都係咁. 宜家黎黎去去唔問佢都知佢做緊咩諗緊咩 放鬆啦

的確 太愛一個人會逼得佢好辛苦
我以前都係咁樣逼走左初戀

唔好要用失去黎換取學懂珍惜

拍拖最緊要信任 你信條女根本乜都唔會驚
你根本唔信你條女
過去發生左野事你改變到咩?
最重要既係條女而加鐘意你呀嘛

希望你解開到呢個心結 如果唔係你好快會散
到時面對下任你就會識得放下了

我都明 其實而家信心都大左
其實男仔係咪會介意女朋友同ex拍過幾年拖 (e.g. 3,4年)

睇你做化嘅姐
平時對自已ex隻字不提
多啲揾野讚下現任,佢咪覺得自已贏左ex囉
特別係扑嘢果陣,一開始唔好主動,乜都扮唔識,死都要戴套,等佢以為你冇俾人內射過,做多幾次之後話自已第一次高潮,讚佢好勁
條仔個心咪好過哂囉,咁都要人教

重有,現任帶你去邊做乜食乜都唔好同佢講同ex試過
話自已同屋企人或者朋友試過only

我未有現任呀 不過最近有個新對象,跟住會諗佢會唔會介意我拍過4年拖呢 btw 巴打啲意見都好好

睇你做化嘅姐
平時對自已ex隻字不提
多啲揾野讚下現任,佢咪覺得自已贏左ex囉
特別係扑嘢果陣,一開始唔好主動,乜都扮唔識,死都要戴套,等佢以為你冇俾人內射過,做多幾次之後話自已第一次高潮,讚佢好勁
條仔個心咪好過哂囉,咁都要人教

重有,現任帶你去邊做乜食乜都唔好同佢講同ex試過
話自已同屋企人或者朋友試過only

我未有現任呀 不過最近有個新對象,跟住會諗佢會唔會介意我拍過4年拖呢 btw 巴打啲意見都好好

加油
試下唔好咁鍾意佢
試下唔好咁鍾意佢

越嚟越鐘意佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞