今日Brian cha 蘋果全版廣告

434 回覆
4049 Like 79 Dislike
其實唔明點解你哋話佢呃錢,識一個朋友做保險,話幾年前成條team上完佢堂,業績係好咗。即係你揾完名師補習,但係你成績無進步,就係個名師呃錢,做傳銷佬?

歡迎指正
你估人地真係咁撚高尚咁有理念咩
個班人咪又係錢開眼,咩都係錢,利益者
心諗借黃發達你都唔知啦
咩都話死撐死掹, 要埋全部烏合之眾, 狗屎垃圾都要
係呀,殺人犯強姦犯,我係黃呀你地要唔要呀, 咩都話黃就攪掂
集合成班全部老千,罪犯,姦商,真係夠黃呀
黃既好有錢喎。
佢勁在識marketing
咁快唔記得咗要學藍屍咁無腦死攬喇?定你係搞緊分化呀?
唔好內鬥 慢慢玩黃色股票圈
最先入場既手足就賺大錢 之後「可能」捐錢比返手足
遲入場就成手蟹貨仲要安慰自己 當做善事支持黃圈
補習佬受500睇片者
佢收你8雞
搣潘email呢啲極品lvl 連登仔都攬到唔割啦
區區一個傳銷佬算得係乜呀
利申,冇買,但眼見你班矇撚比人洗腦話買282可以支持蘋果
唔係教啲嘢有問題
係報名宣傳同錢銀問題
你包起個人上佢堂實正路過散客走去報
健身室SELL入會 或者 傳銷叫你買咪用呢種sell野手法
覆之前起咗底先
正式宣布邊個唔用盲撐龍門同Miss Pun Email嘅程度去撐Brian Cha嘅,嗰個就係分化五毛PR!!!
https://lih.kg/2129930
冇事果陣就放風係手足就去買282支持肥佬黎
有事果陣就笑鳩人高追
黃圈真精彩
百貨應百客,明買明賣,唔明你地話佢呃啲咩
叫肥佬黎停牌囉起碼渾水放咗之後壹傳媒都仲升撚緊,即係你接渾水啲貨後都仲係會賺,跟住一跌就喺度話人老千又盛咁,宜家人地同你講買壹傳媒包賺引你買咩?同埋呢講老點,朱凱迪同HOCC嘅影響力一定大過渾水先啦
明買明賣
有人剪個頭收2萬
有人收$50
無人迫你去上
你上都未上過就話人呃人
咩叫有料使咩咁sell? 照你講法所有教人既人都係無料?
但係冇腦又窮又想發達嘅傻鳩先會去報
Respect
事實係啲人立心不良抗爭揾錢高追嗰啲真係抵死
咁你係喎,上星期成班先叫人唔好撚好屌Miss Pun,屌親嘅都俾人話係分化五毛,乜宜家又轉咗喇?點撚樣跟呀大佬
嗰班人代表我?
你地覺得冇問題,感覺良好咪得囉,出聲講兩句就比人話分化,輸錢唔抵得。你起下我底先啦,我反修例前已經狙擊渾水啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞