今日Brian cha 蘋果全版廣告

434 回覆
4049 Like 79 Dislike
人哋舊年有出嚟發夢又要割
岩呀 我支持屌鳩佢架
其實我係笑鳩緊某D連登仔既死攬風氣 成日話乜野唔好鬥黃乜乜柒柒咁

好似早幾日蘋果股票果單野 都已經係擺明中撚哂伏 比人借黃食人血饅頭
但又冇人敢提 冇人敢屌
我唔知係D人真係蠢撚到比人食左都唔知自己比人食左 定係 唔敢鬥黃而唔出聲
冇人叫你支持報佢啲堂
但係上面班友盲反話人哋唔黃好撚肉酸啫
咁你又夠唔夠膽出名出樣登報講呢d先 唔夠就收皮咪將個門檻拉到咁高
落廣告又唔夠,咁講,買報紙都唔算支持蘋果啦?
頭兩點關乜撚事?

錯就由得佢錯,繼續揾人笨
對家冇腦你要冇腦埋一份?
扮冇事發生你不如做返港豬算,唔需要追求民主同言論自由
其實佢我宣傳策略真係好成功
當全世界屌佢煩果時
揾返啲post證明自己黃
個觀感唔同左
冇人叫你比錢報佢啲堂上
但係上面成班係度割緊話佢唔黃
唔係黃唔黃同立場問題係良心揾錢嘅問題
藍絲扮無事係因為佢地蠢同自私同人地who fucking care好多野
正如楊明燉湯咁 咪又係藍絲鋪 藍絲咪又係話支持佢
結果呢?客少撚到仆街

黃絲點解要成日提 係因為黃絲係認真 真係用個腦去諗野 同埋講得出真係做
好似黃圈咁 講完撐就真係撐
有個真實利益係度 所以更加應該潔淨個黃圈 而唔係任由D偽黃人渣黃黎食人血饅頭 分走個利益
Copy and paste咁係討論咩?
吾反了
準備屈毛屈Pr未
上面成班係度話佢唔黃又扮睇唔到
都話冇人叫你比錢去報佢啲堂上
比手足呃哂啲錢有咩所謂?落過廣告就係自己人
錢都賺夠,益下你地搵下線呃人錢
幾時有屈過你
你有論點咪拎出嚟講
你自己扮睇唔到上面班友話佢唔黃又話唔係佢黃唔黃嘅問題
都話冇人叫你比錢報佢啲堂上
上面班友就代表我?
欣賞佢有良心落蘋果廣告,
但同時佢都真係個好撚煩嘅煩膠
Quit 咗YouTube 佢
老千都撐?

自從上次炒起282,即刻引哂呢班老千埋黎,果個咩業主會又係咁。
但事實係絕大部分連登仔都分唔到呢兩樣野

好似潘果單野咁 明明係條女玩大左
都有人會話條友係藍絲 潘係黃呢D野黎混淆左個是非對錯

跟住上面你又見到有人留言話 如果係藍絲就會包庇唔講 係黃絲先成日講同路人D 7野
但個個都唔講 有D人咪真係當左條友冇問題囉
到講既時候 又有D人跳出黎話人割蓆鬥黃乜乜柒柒

所以話邊有咁理想
支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞