今日Brian cha 蘋果全版廣告

434 回覆
4049 Like 79 Dislike
on79
已經衰左先黎自嘲,有春用呀,成個衰格真面目比人睇到哂,而家只係冇計拿番炸沙,用番呢句挽救下冇咁肉酸
識自嘲當下就應該幽默自嘲啦, 為左一句野屌足人兩分鐘,內容係不斷重複同一樣野,quit囉,唔好睇囉, 5秒都回應完啦,講哂兩分鐘
個下識自嘲已經完左啦, 咪話搵食者, 再唔係建議你可以比錢youtube,免廣告之類,大家野可以講, 係就做暴發戶咁, 個副衰樣已經深入民心, 點都冇用
咁平?
平時落下東方招聘版
係d 鬼鼠位 搵段大小小都700以上
呢段咁大段大版已經要幾廿萬
乜 Bye 淫係傳銷狗? 有無料爆下. 我中過 LB 都怕.
佢不嬲黃 咪撚搵位屌兩句又想屈9人
點樣先見唔到brian cha
過唔過到蘋果法律部?
有乜矛盾?
黃大哂?
同屎家軍一撚樣
佢係黃不過佢係垃圾揾人笨
割係割佢揾錢方法唔係割佢立場
兩回事嚟,分返清楚
黃過黨鐵職員
補習老師起碼真係教野
佢只係扮識野鳩up
係黃絲但呃手足錢,咁唔係仆街咩
呢種人兩頭蛇,邊道有利益埋邊道堆
佢d銷售手法, youtube都睇哂啦
唔係有野比人就叫唔呃人既
不良銷售,有料使咩咁sell, 根本係健身美容佬sell野
過程不斷逼你,要你唔好諗野,冇時間比你考慮
要而家決定join唔join, 問內容佢又會答你7唔搭9
即係你根本唔知道實際會有咩學,就要比錢
你去讀書,會唔會唔知內容就比錢學校? 有冇大學會咁
你係電話內唔比錢,已經叫你收皮, 你唔適合做架啦,以後都唔好做
你冇決斷力,會失敗,屌番你轉頭, 倫敦金佬黎下化
黃就支持
成日話佢呃 報警囉 都唔會charge入
Whatever
你又知brain真黃?
唔知架嘛
其實做傳銷 點先為知係呃錢? 係咪要去到層壓式個種先叫呃?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞