今日Brian cha 蘋果全版廣告

434 回覆
4049 Like 79 Dislike
乜柒都關你地事
乜柒都話割唔割
即係同自己有相同立場嘅人 一定只能係好人?
邊個話黃一定做乜都岩
呃錢就係呃錢
反而唔出聲呃埋藍屍錢仲好
無撚有錯 咁計黃過你地所有人
係蘋果落廣告就係黃
笑死
連登仔可以有幾蠢
gchi
香港首創
炒股抗爭
咁藍絲一定好似兒登仔咁冇腦 睇蘋果有落廣告都照幫襯俾佢呃
但我個留言負評多過正評 姐係仲有好多人覺得冇問題
唯有祝佢地一路走好 希望抗爭成功之前唔會比人呃到乜都冇哂
本身佢都唔算高調 不過有個傻西上連登一講
就全世界都知 不過點都好啦
人地真係有價值既 你用唔到話人無價值
咁話呃人就有d on9 囉
人地都講到明 如果你無料 佢都唔想教你
你都唔信佢d 野幫到你生意 你都唔應該搵佢

你又唔係被呃就唱9人 😂
一個個啫
實有垃圾呃錢,亦會有人真係教到野
跌左落屎坑好似係你,衝出黎柒
咪呃返黃圈人囉
朝早喺ig寸佢一句,下晝已經block咗我
佢呢期課程減到800,冇野可以輸,呢次仲唔翻身,手足
其實呢啲只係宣傳手法
好似啲self help 心靈雞湯書咁
十本有十本都係咁
自己廢係學校又學唔到,又唔夠智商自學
走去靠補習老師仲覺得自己好撚醒
你依啲人真係弱智,唔怪得班撚樣會發達,就係有你依啲敗家垃圾送錢比人洗
睇下你食幾多負評啦,弱智敗家仔,希望你唔係公屋仔,屋企大撚把錢比你條廢柴敗啦
你係蘋果都會見到我架btw
真係好笑嘛
On9 人地教人搵食
你上都未上過就話人地呃人
而家都分左新經濟股同舊經濟股
人地用新既教人方法你地就話佢呃人
講黎講去我都睇唔到有乜實質證據佢呃人
一尾話「我都賺夠啦 比人賺下」就係呃人
其實係好多人sale人買個方法同埋當中有唔真實先搞到一聽到倫敦金就係呃人
你有了解過咩
Aia 好多agent都呃人 咁代表保險係呃人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞