LIHKG 箍牙集中討論區 29

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
介意請問你咩問題要箍? 有冇用骨釘?好似幾平
唔該
我哨牙咀突 所以想改變下 我都要剝左4隻牙 最唔好彩係箍箍牙突然生智慧齒 醫生話箍完要剝 我唔洗用骨釘架 btw平時有啲要自己上同埋換一圈圈嘅橡根 但何醫生用嘅橡根係覆診個陣幫你整埋 整好之後唔洗理 但又可以做到拉番入黎嘅效果 所以好方便
想問下全名係咩 同埋大約約錢?
Thankssss
想箍隱適美 觀塘區有冇介紹?
幾多人試過箍箍下生智慧齒?最後醫生比咩建議?
Senyum 點睇,有冇巴絲試過
睇咗牙醫證實有冇牙周病先啦
如果有牙周病一定要醫好先可以上cool
唔係嘅話啲牙好易甩 同埋牙醫都唔會比你箍
Tmr開始落骨釘 總共要落三支
我想知係咪通常都係一次落晒 定分開兩次落
想問下港島有無啲咩醫生推薦嘴凸+想箍好排牙
成排牙都萎縮定點?我有兩隻牙都牙肉萎縮到見到牙根,一來我今次係二次矮齒,二來顎骨太窄三來刷牙太大力,不過都照上咗箍,我自己都好擔心
你最好去普通科比牙醫睇下排牙有咩問題先,如果有牙周病一定要醫好先可以箍牙架~
想問有冇人都係係屯門林醫生度箍?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞