《只有做愛的時候我才聽得見聲音》(結局篇)

276 回覆
263 Like 4 Dislike
支持作者!
好睇,追緊post
好好睇好鐘意alex呢個角色
慢慢睇緊,好怕睇唒

除左呢個故,我仲開始追返dickson果個
舞子同鐵男好可愛
已follow樓主加油
多謝捧場
留個名先,而家開始睇
好耐之前睇左個頭,最近先補睇返晒
題材有驚喜,場景都set得幾好,故事情節上面嘅comment唔重複了
唯獨中間啲對白真係睇到out晒戲正常人冇可能咁講嘢
太直接同累贅 乜都講晒出嚟
有啲位唔使寫咁多、寫下動作,其實讀者已經夠get到

同埋有機會寫其他故可以再用好啲物件去貫穿個故
好似結他同歌呢兩樣咁重要嘅嘢,最後求婚竟然冇用到就晒咗
高登之後都好耐冇入講故台了,比個標題吸引,overall算係唔錯

Btw故事都完咗,樓主幻想嘅晴晴樣同身材有冇似邊個明星或者女優?
有嘗試用wish you were here 貫穿,不過穿唔曬

我幻想既晴晴係本人以前暗戀既女同學(幻想佢有36d大波)
新手寫選項故 希望各位比下意見
https://lih.kg/2188886
Alex呢 記得樓主係文提過唔靚仔
想知多d黎FF 更加投入個故事
唔靚仔唔樣衰,正正常常、普普通通咁囉
想問吓晴晴對36D狀態如何
個故事寫得好好😭😭😭我中途睇到好心up 真係滴左兩滴眼淚出嚟 不過ending有啲tbb hea9 feel🙈如果可以再催淚啲 再感人啲就好 期待下一個少甜愛情故❤️
咩係36d狀態,咪波大大、軟淋淋咁
多謝捧場
原來晴晴係大波妹黎
好好睇
原來聽Post rock 嘅感覺比起聽啲有歌詞嘅歌更加沉重
搵唔返playlist 有無人幫幫手
po頭#1就有
好好睇
好睇!多謝樓豬
喺樓主新po度入嚟,追咗一個下晝
好好睇,中後段睇到眼濕濕
除咗男女主角都討好,覺得佳瑩都好好,有義氣真朋友
支持樓主
睇完10000嘢個新故仔太頂癮
返黎睇,一口氣睇曬。
多謝樓主,好睇!
子宮環好似唔耐高熱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞