[KPOP] Mnet《PRODUCE 101 Season 2》討論區(48) 分組表演已出 成人台解禁

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
屌 deadline fighter終於投完

same
56分 終於投曬 急到我
以後唔敢掛住打飛機而拖延投票時間
睇番片唔覺朴宇潭會拎第一

係咪d人9up咋
我覺得一定係wb

same

原來咁多人嘅

same

原來咁多人嘅

唔怪得個POST靜哂

我好清楚聽到啜一聲!係啜~一聲呀!佢啜緊我呀!
奶到成個moon都係口水
屌me

柒架呢下do you hear me好撚正,只要佢唔笑唔露牙我就ok
自動屏蔽丁丁

same

原來咁多人嘅

唔怪得個POST靜哂

屌岩岩睇完你地講先記得
59分投完最後一個

有鎮扭得好好睇

柒架呢下do you hear me好撚正,只要佢唔笑唔露牙我就ok
自動屏蔽丁丁

屌me

眼鏡bb 啜我
點解文福條片咁少views爭咁遠

嗚哇

same

原來咁多人嘅

唔怪得個POST靜哂

屌岩岩睇完你地講先記得
59分投完最後一個

本身仲諗住J多陣同留意下有冇咩彈起既可以投 結果又係急到最後15分鐘係到衝

屌me

眼鏡bb 啜我

自動屏蔽丁丁

好撚正,只要冇咗丁丁就perfect

屌奶奶又咁高

屌呀

屌呀motto咁on9

漏咗沙呀

睇完奶共個video只覺得真係好似tb ,同埋無實力 ,完。
到依家都未睇奶共 廢事幫佢加點擊率

有冇得唔㩒入去又有得睇

自動屏蔽丁丁

好撚正,只要冇咗丁丁就perfect

丁丁真係越睇越似狄易達

有冇得唔㩒入去又有得睇

https://twitter.com/lai_guanlin/status/856502714661875712

有冇得唔㩒入去又有得睇

睇人地reupload嘅

佢d舞真係生硬到 睇到好尷

屌me

眼鏡bb 啜我

我都聽到 我依加成身都係咖喱雞

屌me

眼鏡bb 啜我

我都聽到 我依加成身都係咖喱雞

本身以為聽錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞