[KPOP] Mnet《PRODUCE 101 Season 2》討論區(48) 分組表演已出 成人台解禁

1001 回覆
17 Like 3 Dislike

救命 白虎真係好man
無限loop佢條片
同埋佢把聲好好聽

佢係呢首歌把聲同個樣好有反差
把聲好溫柔

超溫柔
好好J

本身以為佢會唱高音位 覺得佢把聲好正
其實今次係咪預錄定唱歌個part
好似無人上高音炒車 好似個個都好穩咁

上季聽聞都有錄幾次
話有啲人放送同個人cam係唔同

MNET 你懂的

上年係咁reply抄車位 今季係咪會無

睇便便個人cam佢嗰組有人炒得好勁

便便個人CAM係咪無除外套

係啊
https://youtu.be/OIUUtrDOY6g
Produce 101最man個兩個

救命 白虎真係好man
無限loop佢條片
同埋佢把聲好好聽

佢係呢首歌把聲同個樣好有反差
把聲好溫柔

超溫柔
好好J

本身以為佢會唱高音位 覺得佢把聲好正

把聲好好j
同埋真係好man
loop左好多次

真正男子漢

真正男子漢

之前睇白虎自介片果陣已經沉左船
因為佢先睇s2
仲未投票 好眼瞓
仲未投票 好眼瞓

經過琴晚已經唔想做deadline fighter 好辛苦
仲未投票 好眼瞓

經過琴晚已經唔想做deadline fighter 好辛苦

我之前日日2300就開始投 尋晚有野做

我只會用qq去形容Daniel
好想佢全日望住我傻笑
I Am Back
I Am Back

尋日啱啱屌緊你

上季聽聞都有錄幾次

MNET 你懂的

同埋WB個人cam開場無捽頭髮
應該有預錄啦
你地推快d個post啦
好想po雍雍新金剛棒
I Am Back

尋日啱啱屌緊你

好耐無見
I Am Back

尋日啱啱屌緊你

改名先

上季聽聞都有錄幾次

MNET 你懂的

應該有預錄啦

修音就一定
有預錄都正常 今季啲人差到re evaluation都唔敢擺出嚟
I Am Back

尋日啱啱屌緊你

好耐無見

終於上返黎

都係連登有愛

上季聽聞都有錄幾次

MNET 你懂的

應該有預錄啦

修音就一定
有預錄都正常 今季啲人差到re evaluation都唔敢擺出嚟

我好想睇reevaluation呀

上季聽聞都有錄幾次

MNET 你懂的

應該有預錄啦

修音就一定

個人Cam 好似係 Rehearsal 同 正式嘅片
但Audio係正式(1999)
呢度個個都係高汁巴絲

MNET 你懂的

應該有預錄啦

修音就一定

我好想睇reevaluation呀

希望佢會擺
呢度個個都係高汁巴絲

agger
呢度個個都係高汁巴絲

特別係尹龍彬巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞