[KPOP] Mnet《PRODUCE 101 Season 2》討論區(48) 分組表演已出 成人台解禁

1001 回覆
17 Like 3 Dislike

好想比毒撚瘋狂un我呀

sexy babe oh my lady
搵人整個十分鐘loop version

你望住福圖10分鐘咪得

想要有粗礦聲

我都想
已經係咁loop 佢rap把聲又係好撚正

掃頭嗰下

好想比毒撚瘋狂un我呀

sexy babe oh my lady
搵人整個十分鐘loop version

你望住福圖10分鐘咪得

想要有粗礦聲

係咪想好似哈姑囉媽他

Dan一日比一日更好j 癡撚線 虛脫喇

個個都沉曬daniel船

好撚型呀

好撚型呀

一開始已經沉

好撚型呀

我鍾意佢呢個樣多d
利伸 j曬

今日真係打丁打到虛脫
Bnm出果團我應該都走唔甩

呢張有啲似suga

好撚型呀

我鍾意佢呢個樣多d
利伸 j曬

所有style完美ko
GOD DANIEL

原來文福用咗fan art 做kakao talk 圖像 利申 冇自爆,張圖twitter搬過嚟
聽日未必全日mon到post 各位已沉船嘅巴絲萬一見到我仲未po金剛棒 麻煩幫我post
神daniel愛你地

Daniel naver條片嘅統計,一地都係水
聽日未必全日mon到post 各位已沉船嘅巴絲萬一見到我仲未po金剛棒 麻煩幫我post
神daniel愛你地

我驚會有十幾個巴絲衝出嚟
有十幾廿條金剛棒

我都係時候睇多次

我都係時候睇多次

屌 要拖地

我都係時候睇多次

屌 要拖地

oppa sticker.jpg

其中一攤水係我

我都係時候睇多次

屌 要拖地

水浸

我都係時候睇多次

屌 要拖地

水浸

基本上條條片都係咁
白虎naver都好前好多hit 有無機會爆上去

志聖居然最多10代睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞