[KPOP] Mnet《PRODUCE 101 Season 2》討論區(48) 分組表演已出 成人台解禁

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
認真MODE
OPPA朴成宇排名不斷下降,
希望今日奶咗好多次OPPA嘅你,
可以拎一票出嚟固定PICK OPPA!
送OPPA走上wave路

朴成宇,我愛你!

( Show blocked user - 朴成宇 )
http://cfile29.uf.tistory.com/image/250E7D4558FE0F7D32CC7F
做咩啫佢

( Show blocked user- 牛腩河多蔥 )

我愛彬巴

佢就黎block尻哂所有人要單機

( Show blocked user - 尹龍彬夫人 )
男人着起太老西的確係有加乘
特別好丁 特別好奶

不過前題係顏值要上線
GOD DAN同雍雍嘅srysry睇幾多次都唔會夠

我仲開轉去用電視 開大喇叭迫全家睇雍cut

我屋企人問我做咩係咁聽sorry sorry

我都係
睇曬咁多cam=狂loop緊同一隻緊
仲未計啲cam都要無限loop

笑死
<iframe src='//gifs.com/embed/lOlgkM' frameborder='0' scrolling='no' width='640px' height='360px' style='-webkit-backface-visibility: hidden;-webkit-transform: scale(1);' ></iframe>
<iframe src="//giphy.com/embed/6fMfORdDP2Yp2" width="480" height="270" frameBorder="0" class="giphy-embed" allowFullScreen></iframe><p><a href="https://giphy.com/gifs/6fMfORdDP2Yp2"></p>

JR

多謝彬彬

( Show where is my 正評 going - 南木與圭 )

繼續無懼世事變改

笑死

( Show blocked user - 金有謙、想你的日與夜 )

彬巴做乜撚嘢

你收聲!
( Show blocked user- 朴成宇)

彬巴做乜撚嘢

癡Q咗線,由佢單機啦

靚仔毒撚同林瑛岷

Bnm遲啲出我真係會去追!

兩個都好好奶 本身係專一雍黨 依家愈推愈多仔仔

推到要課金

推到11個位都唔夠擺

我都覺 愈嚟愈多好正

11個位其實已經爆咗
對唔住林瑛岷 唔投得你住 事關你個位太近眼鏡 禮物仲要過埋眼鏡 等我屬下追你地補返數

彬巴做乜撚嘢

癡Q咗線,由佢單機啦

( Show blocked user - 夫勝寬bb )
呀彬好惡

靚仔毒撚同林瑛岷

Bnm遲啲出我真係會去追!

兩個都好好奶 本身係專一雍黨 依家愈推愈多仔仔

推到要課金

推到11個位都唔夠擺

我都覺 愈嚟愈多好正

11個位其實已經爆咗
對唔住林瑛岷 唔投得你住 事關你個位太近眼鏡 禮物仲要過埋眼鏡 等我屬下追你地補返數

呢對cp我可以
救命啊好想同雞仔錫錫
呀彬好惡

( 賴冠霖即刻死 )

(彬巴做乜撚)
救命啊好想同雞仔錫錫

成日想同我男友錫錫

咁oppa係你邊位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞