【於某一剎那說失意 每日如是】低調置業討論區(331)

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
點解要做d咁既野?
點解要勸人去死?
買樓唔撚係罪啊?唔洗住?安份買一層自住樓都唔得?
支持黃色唔比人買樓?
你理得我d錢點用?
出面好多人好想樓爆咁
btw 呢排真係冇咩按揭接到
冇產既後生仔先會出po 怨姐
雖然係社會畸形發展累左佢地
有樓個班,享受緊啦,冇大事冇乜野好discuss
住宅1000萬樓下無乜可能爆
跌到10%已經偷笑
諗緊tko啲36x/37x眼鏡2房
間房係咪細到淨係放到一張雙人床同一個細衣櫃?
上youtube 睇啲片
個廳真係幾細下
搵日去實地視察下先
d fd成日同我講美國制裁香港,港紙就變垃圾
其實我想講,首先美國制裁香港/銀行/港紙都好,對佢同其他國家利益一樣有好大影響
同埋d人以為你移民咗去外國就馬上入到籍? 到時香港被制裁,就全部香港人都變成北韓伊朗人,根本冇人開銀行戶口俾你
為咗想港樓港紙收皮,想睇到美國制裁自己真係好on9

美國最多係制裁d condom架姐
係好細,幾步行完但唔算屈質嘅
火險睇你個屋苑本身有冇包,有包就唔駛買亦唔駛銀行送
想問下我9月2號成交, 但到今日律師個邊都未約我上去簽係咪正常。
冇咁快
通常成交前1,2日先簽
想問下如果同深藍老豆反左面,層樓係聯權共有 (JOINT TENANCY) 我同佢名.. 而我想賣樓移民佢唔制, 有咩方法可以夾佢賣樓? 我搵律師攪? 唔介意洗錢, 對多佢一日都好L痛苦

Serve a notice of severance to him
and then apply to sell the property pursuant to section 6 of the Partition Ordinance
岩岩禁左計數機
7球樓要53K要過到壓測
本來個市正常,年半後應該有呢個人工
而家隨時凍薪
Thank you
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞