[劣食]老豆煲既芝士腸蟹柳冬瓜肉片湯

225 回覆
243 Like 3 Dislike
我老豆上次整魚蛋粥
老豆既創意真係唔可以睇小

有有影低做留念
我老豆上次整魚蛋粥
老豆既創意真係唔可以睇小

有冇影低做留念
我覺得幾好食咁喎

味道都還可以接受 因為個湯叫做有味

How about this one
其實無乜野 有時都會將呢d街市丸類 滾左湯 但就未必會飲個湯
打邊爐咪又係 湯底+芝士腸
有咩大問題?
落多幾舊泡菜可以變部隊鍋

雞翼魚蛋湯個精髓係 同場有碟暗黑煎紅衫魚
紅杉魚煎完唔拎去煲湯 雞翼唔拎去煎

垃圾部長鍋 狗也不屌

巴打係食素? 諗起扑野家個菇湯
老豆今日打電話比我同我講 今晚有司華力腸食
原本諗住佢煎黎食啦 仲想問點解唔見司華力腸既 再撈一撈個底 成條司華力腸無切掉落去煲

呢d好笑

痴線 點食
其實無乜野 有時都會將呢d街市丸類 滾左湯 但就未必會飲個湯

點都會飲埋 話哂都老豆煲
原本諗住佢煎黎食啦 仲想問點解唔見司華力腸既 再撈一撈個底 成條司華力腸無切掉落去煲

樓主老豆好可愛 會特登講今晚有腸食 當你係小朋友咁
屯門撚表示
見到都覺得餓
其實呀爸都好耐無煮過野我食 最鐘意食呀爸整既金沙骨 勁好味 點知過左十年煮司華力腸湯都有既
好過我早兩日滾既 紫菜豆腐湯
無味 飲咗兩啖 頂唔順倒咗

樓主老豆好可愛 會特登講今晚有腸食 當你係小朋友咁

其實都唔細個了
我屋企人同你差唔多
記得試過整三色椒蠔油炒牛肉球&粉果
屯門撚表示
見到都覺得餓

仲唔食野
呢個post好撚多孝子
講下唔好食都唔得嘅
我成日食類似呢啲嘅湯
其實幾正
我屋企人同你差唔多
記得試過整三色椒蠔油炒牛肉球&粉果

仆街 炒牛肉球同粉果 真係創造力量同幻想會嚇你一跳
應該幾好食

個個都咁講 今日係第一日 唔知打後日子點過
點樣諗得出咁既湯
樓主果個唔差丫, 係咪咸蛋 ?

其他就

一pat野咁 應該係咸蛋 我全部focus係條腸到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞