iPhone8內部零件圖,內置兩粒電池

300 回覆
15 Like 21 Dislike
其實唔係應該打直雙鏡既咩?
你影相通常都打橫影啦
5m 要幾大power 先差到,所有unlicensed band 都有power 限制,差幾十個鐘先滿叫可行?

一班小學雞

不足你睇下相關介紹先好出醜得唔得?

Send 黎睇下

三年前已經做到70% 效率。
有啲人成日話凸鏡柒,可能唔凸仲柒呢
之後又會有啲人會話5咪又係唔凸,係呀,咁個設計都唔同埋呀嘛
我覺得唔凸鏡真係有啲柒
5m 要幾大power 先差到,所有unlicensed band 都有power 限制,差幾十個鐘先滿叫可行?

一班小學雞

Send 黎睇下

好似話間公司已經做到90%,transmitter雖然大少少(大過***嗰啲dock少少),但receiver chip做到3mm X 3mm。
如果真係5米,transmitter大啲我都ok

一班小學雞

Send 黎睇下

好似話間公司已經做到90%,transmitter雖然大少少(大過***嗰啲dock少少),但receiver chip做到3mm X 3mm。

如果iPhone 8真係無線差電 效果一定唔錯
Apple有信心先會拎出黎
外媒也透露,蘋果正在開發酷炫的無線充電技術,未來當iPhone進行無線充電時,iPhone和充電盤之間,還可以產生懸浮的效果

你老母仲識浮起咁串

一班小學雞

Send 黎睇下

不過咁,要差幾耐先
電池A 1000mah
電池B 800mah
外媒也透露,蘋果正在開發酷炫的無線充電技術,未來當iPhone進行無線充電時,iPhone和充電盤之間,還可以產生懸浮的效果

你老母仲識浮起咁串

一個唔小心撞走部機會唔會飛走
ff緊
5m等於我成間屋
5m等於我成間屋

其實我覺得又唔洗整咁薄
整到鏡頭唔突更好
如果出真無線,an俠要等幾耐先用到?
5m等於我成間屋

其實我覺得又唔洗整咁薄
整到鏡頭唔突更好

好撚認同,厚少少,如果以ios嘅電量控制,就算配3000電,都已經好好用啦

一班小學雞

Send 黎睇下

行5米都無衰減?有70% efficiency? 係唔係搞錯左短距果d無錢差電?兩樣野唔同

USB 牛5W, 要幾大inout power 加幾多antenna gain 先收到5W?

我唔多信5米做到合理時間內差滿電囉, 佢之前果d demo 都係得淡笑,個power 細到無用

一班小學雞

Send 黎睇下

行5米都無衰減?有70% efficiency? 係唔係搞錯左短距果d無錢差電?兩樣野唔同

USB 牛5W, 要幾大inout power 加幾多antenna gain 先收到5W?

我唔多信5米做到合理時間內差滿電囉, 佢之前果d demo 都係得淡笑,個power 細到無用

你d phy 講到中幾?

一班小學雞

Send 黎睇下

你d phy 讀到中幾?
兩粒電?
爆炸係咪爆得勁啲

利申i7

你電腦用i7 關佢iPhone 爆唔爆咩事

咪臭係
有啲人成日話凸鏡柒,可能唔凸仲柒呢
之後又會有啲人會話5咪又係唔凸,係呀,咁個設計都唔同埋呀嘛
我覺得唔凸鏡真係有啲柒

可以做到唔凸一定會做到唔凸
冇計 an機太唔爭氣 所以iphone幾柒都大把人買 希望有另一牌子嘅電話可以爭氣啲 有競爭先有進步
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞