iPhone8內部零件圖,內置兩粒電池

300 回覆
15 Like 21 Dislike
今鋪真係底褲都比人睇晒喇

一年比一年誇張
今年連倒「帽」個mold都比人流出咗...
直頭屎眼都比人睇埋

真痴線

一到happy friday啲員工急不及待出廠爆料
今鋪真係底褲都比人睇晒喇

一年比一年誇張
今年連倒「帽」個mold都比人流出咗...
直頭屎眼都比人睇埋

真痴線

一到happy friday啲員工急不及待出廠爆料

cook哥d廣告手法

應該撐到iCar面世
指紋同一個位 即係mon底解鎖?咁個後 又有乜用

似係無線充電

有舊無線充電嘅零件

佢指紋個位會唔會寬左?

冇線叉電點解仲要開隆

因為純玻璃係做唔到無線叉電

玻璃唔得s8 g6算係咩
金屬定玻璃啊

似係無線充電

有舊無線充電嘅零件

佢指紋個位會唔會寬左?

冇線叉電點解仲要開隆

金屬定玻璃啊

無線差電,簡單黎講就係手機入面嘅線圈,利用充電座產生嘅磁場,而形成電流,幫電池充電
金屬會阻隔磁場,但係玻璃就冇依個問題
我想bin屍 頭幾頁屌人FF圖都信

經過由iPhone 5開始幾年嚟嘅流出,我9成都會信
尤其係啲自己中意嘅design更加要100%相信
講真冇5米差電都冇咩所謂,用Qi咪Qi
最緊要係Touch ID入mon/唔喺機背
不過今次連chassis鑽窿嗰塊板都流出埋,冇咩可能FF
同埋次次啲手機殼都中嘅

似係無線充電

有舊無線充電嘅零件

佢指紋個位會唔會寬左?

冇線叉電點解仲要開隆

金屬定玻璃啊

無線差電,簡單黎講就係手機入面嘅線圈,利用充電座產生嘅磁場,而形成電流,幫電池充電
金屬會阻隔磁場,但係玻璃就冇依個問題

似電磁爐原理嗎?

同埋次次啲手機殼都中嘅

同意
100% full screen mon 好撚靚

係真先算啦

同埋次次啲手機殼都中嘅

同意

流出case 9成中

係真先算啦

依家流出晒生產圖,我敢講三叔碌爆唔理好醜,老西都出埋full screen, 之後話apple抄佢

係真先算啦

依家流出晒生產圖,我敢講三叔碌爆唔理好醜,老西都出埋full screen, 之後話apple抄佢

因為今次個mon好似係三星做(好似係

係真先算啦

LG G6 既 Ratio 同 Full Screen 出先同 iPhone 同 Style.
唔洗信咩防火牆, 比得人做就一定漏.

係真先算啦

LG G6 既 Ratio 同 Full Screen 出先同 iPhone 同 Style.

其實依家都無秘密,最可恥係三叔打手到時又老屈人抄佢姐

係真先算啦

蘋果不嬲都係自家design完再叫人生產,實比人偷到師
不過比人偷都冇咩所謂,三叔從來都做唔到蘋果軟硬件互相配合嗰種流暢度

係真先算啦

蘋果不嬲都係自家design完再叫人生產,實比人偷到師
不過比人偷都冇咩所謂,三叔從來都做唔到蘋果軟硬件互相配合嗰種流暢度

其實硬件都抄唔到
因為s8連screen連touchid連做唔到
真係做到mon連touch id咁撚勁?

好似話如果要做呢個功能,就要用oled mon, 呢樣野又會係iphone mon 嘅重大改變。

好似話如果要做呢個功能,就要用oled mon, 呢樣野又會係iphone mon 嘅重大改變。

仲有4個月
我信蘋果真係會做出嚟
事關早兩日已經有組裝零件嘅金屬模出現,理應大量生產中,可惜都傳話要遲一個月賣街係因為個Touch ID mon量產有難度
iPhone 7 size + 5.8" OLED + embedded Touch ID

好耐冇試過iPhone 4嗰種震撼感

仲有4個月
我信蘋果真係會做出嚟
事關早兩日已經有組裝零件嘅金屬模出現,理應大量生產中,可惜都傳話要遲一個月賣街係因為個Touch ID mon量產有難度
iPhone 7 size + 5.8" OLED + embedded Touch ID

真係俾佢出到我諗你預要過萬
嵌入既Touch ID唔意外應該係深圳公司研發

仲有4個月
我信蘋果真係會做出嚟

真係俾佢出到我諗你預要過萬

換完6 Plus之後都儲咗3年錢,已經預咗豁出去
之前換左7
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞