iPhone8內部零件圖,內置兩粒電池

300 回覆
15 Like 21 Dislike
同大陸人講保密真係晒鳩氣

其實告佢地毀約有冇可能?
打直鏡頭有乜咁柒

打橫就靚啲 ?
粒制firm擺後面?
蘋果又嚟黑武士手機,條友話不銹鋼框係黑色拋光
信住先,J出血

個制係邊
粒制firm擺後面?

你邊隻屎眼見到後面有粒掣
3.5mm 呢
如果佢真係出到100% 螢幕 cover就正
利申,你估會貴幾多
信住先,J出血

個制係邊

暫時吹到係黑科技,Touch ID、前置鏡頭、sensor係mon底。如果真係嘅話,蘋果今年堅係諗住大翻身 反正我信了
如果佢真係出到100% 螢幕 cover就正
利申,你估會貴幾多

齋睇rendering都已經J死
信住先,J出血

個制係邊

暫時吹到係黑科技,Touch ID、前置鏡頭、sensor係mon底。如果真係嘅話,蘋果今年堅係諗住大翻身 反正我信了

但價錢應該都大翻身
信住先,J出血

個制係邊

蘋果有邊年要翻身?
信住先,J出血

個制係邊

但價錢應該都大翻身

我6plus用到宜家,已經儲夠彈藥!
如果有無線叉電Apple一定唔會留個lightning port

無lightning port點插耳機呀?
btw 如果真係咁
我辭埋份工去炒機
大大條邊係度都叫100%全mon
btw 如果真係咁
我辭埋份工去炒機

前排有段新聞講話今次i8會量產
等啲人無得炒
我唔記得係邊睇到 唔好問我伶醬油
仲係用lightning?

唔會咁快改掛

幾時轉usb-c

人如其名
信住先,J出血

個制係邊

蘋果有邊年要翻身?

笑撚咗smartphone龍頭公司要翻身 如果apple要翻身其他公司電話部門應該摺晒
btw 如果真係咁
我辭埋份工去炒機

等啲人無得炒

量產先有得炒wo 巴打
btw 如果真係咁
我辭埋份工去炒機

等啲人無得炒

量產先有得炒wo 巴打

i8 2014出 點炒?
btw 如果真係咁
我辭埋份工去炒機

等啲人無得炒

量產先有得炒wo 巴打

i8 2014出 點炒?

屌佢intel I8 是咪好快?我仲用緊i5 咋..

今年應該會出3部iPhone
7s 7s plus應該係常規升級
8應該真係好似圖寫咁,叫iPhone X
我估類似iPad Air同Pro 9.7分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞