【Forza Inter】國際米蘭球迷討論區41

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
冇得驚架啦,都要頂埋佢
好在今場大部份時間控制場面唔駛佢跑上跑落
對西維爾先要出哥甸 呢啲老將打決自然有加乘架啦
可惜高甸未贏過
高甸值得一個歐戰冠軍
無歐聯但有2次歐霸經驗贏晒全隊
干daddy球員時代贏過歐聯
你班友仔想死定啦
唔知香港d波衫鋪會唔會返決賽版
想整返件LM
中立球迷都忍唔住入黎讚吓你地隊波越黎越有,頂尖強隊嗰種氣質番番曬黎
曼聯個球都唔吹, 呢球更加係波打手, 唔吹合理
話明係西維爾盃,梗係睇高佢地一線啦。
今場入兩球對面已經散咗,之後三球已經冇乜討論價值
杯賽仲要改制一場過仲呃得下人
聯場講求穩定性平均發揮
國米成日輸埋d唔應該輸嘅波
距離強隊仲有排
Benfica are after midfielder Joao Mario, a player requested by coach Jorge Jesus who coached him when both were at Sporting Clube de Portugal. There have been contacts initiated with Inter for Joao Mario, who spend last season on loan at Lokomotiv Moscow. The Russian club decided not to activate his clause so the midfielder could again be on the move.
神奇既事發生啦
賣得出就好價錢唔係問題
組媽返鄉下養老啦
果個Grazie超型
5m樓上都收貨
看到一篇有関國米有興趣的車仔左翼衛文章,其談到能力還可以,但表現幾飄忽,十字韌帶曾受傷
http://www.bajieyou.com/new/763bde0d6f504e8cb6461d7032bb18e4
好似成30M賣返黎
佢同加比高各30mx1000
我地幾多年冇入過決賽
歐洲賽就啱啱好10年
意盃就9年
個陣仲讀緊書
真係由三冠到依家都未試過
世冠盃
世冠個年最後拎左意大利杯 個陣ranocchia係度
得手機得獎盃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞