【Forza Inter】國際米蘭球迷討論區41

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
你睇巴車鏝甚至鈀蝗獌
隊隊都煩緊中堅問題
一係廢一係無人接班
而家齊腳三個唔老又勁佢係要拆
捱多半季啦我唔信踢一季咁長時間佢只出高甸
同干地今次唔走我諗下年拎佢三冠佢都係會走
G5呢樣講係咁講
搵佢仲dirty work同身型
但踢出黎咪都唔撚做,又無點見佢靠到身型
反而係又唔願做,個人又軟到pk,無球贏身位

史堅BB踢都可能好過佢
我諗下年高甸 老多年 體能再退
想踢足都無可能
希望干地會比機會史堅表現下
史堅先係國米未來
國米依家呢個水平,干地無咩可能三冠啦
正常發揮係歐冠8-16強水平黎
btw, 下半場初段省自己友嗰吓係咪手球?應5應該12碼?
其實係咪有得諗,推史堅打上一格踢防中
不過唔知佢啲腳法得唔得
史堅應該係干地唔中意佢
唔係既話就算講表現都未至於折墮到咁既地步
唔知意大利個邊啲球迷咩睇法
講者 下季國米識飛我諗佢都係會走
我都幾懷疑買kumbulla 係代史堅個位
Godin可能留低做輪換
我又唔覺得係唔鐘意
干地由對拿波里到而家5場波都係同一班人,順開冇理由轉人好合理
咁係咪代表佢唔鐘意鳩斬,廢老呢
同埋正路都係邊個態好就用邊個,一陣出史堅滿足完大家但輸咁有乜意思
佢係維羅納係右腳踢左同中中堅位
要黎同巴斯做輪換,同史堅去留未必有太大關係
喺意甲應該吹咗
又贏咁多次次大勝之後都衰

又冇史堅
大衛施華去左皇蘇
拉素體檢都安排埋比人截糊
皇蘇都有能力截人糊
咁我又覺得鳩斬同廢老情況同佢唔同
鳩斬長期唔穩定都打左好一輪正選,佢就真係似係見d33打得好唔輪換住
但史堅佢一直表現未算差但一場紅牌就開始打入冷宮同開始不斷吹風想踢佢走,俾我個感覺係干地想煮佢好耐但一直無藉口,結果只係順唔想轉既話無理由連輪換既資格都無,而家歐霸就話順費事轉者但聯賽尾段已經係咁,一直干地都無重視過史堅
同埋史堅既質素咪同高甸差唔多,出佢理論上效果都差唔多,當然踢波唔係咁睇啦但我點都唔認為史堅出史堅會令隊波降lv或表現會走樣
施華無神神去左皇蘇
國米無因為呢球手球而得到advantage
所以唔判
關於史堅

高甸個訪問提到自己長期踢後備,但無灰心,一直俾心機訓練,終於拎到正選

正選位其實唔係必然
我都鐘意史堅
但點會同高甸同級
依加呢三個正選中堅都踢得好
正選位只得三個,其實高甸都坐咗大半季後備,依加佢踢得好好,出返都冇咩問題嘅。
我都想史堅有得出
但大家開始有d吹大左
當然表現好係抵正選
只係連機會都唔俾有啲灰者
再睇下G5 呢啲萬年炸彈
我又咁諗,依家3個都夾得好球隊又有成績
無啦啦拉邊個落嚟都唔公平
比賽中段又唔可能換中堅,除非下場決賽贏緊要加強防守
其實而家係有啲驚下場三個攰
尋日godin睇落去真係有啲攰
明白唔會決賽黎輪換但怕佢地攰出事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞