【Forza Inter】國際米蘭球迷討論區41

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
p44踢機動性戰術真係勁
上場LKK攰到起唔到身,唔知恢唔恢復到呢
真,但都浪費好多機會
我覺得就算係我國都唔會輸8球咁多
巴個教練真係企咗喺到
不過有啲機會都係佢有份迫先會出黎
睇返精華
佢係左路有好多空間
中場拉左好多空位比佢
同我國後期成個攻勢由佢發動
中場中冇創造力
右路唔落底嘅燒味打法
加埋屎美杜
換得2個真係O左咁
換下monchu班後生入嚟跑下都未必會輸最尾2球
連續2場歐聯入波點都值20m掛
施美度上左去唔識返
後防3打4

班中場無活力唔回防
防線同中場線之間又唔夠緊密

龍門傳失n球

講落有啲似馬扎里時既國米
美斯約滿
其實施迪安都好無奈
有班契弟你唔出又嘈出又廢
買人又唔到佢話事
古天奴入兩球都好尷尬
我地唔失咁多係因為我地踢法一定係主守打反擊,失幾多粒都唔會變
相反你冇可能叫疤玩主守,加上咁早失波所以佢地基本上係焗攻
同埋佢地前面仲係美斯同so9呀,唔通寄望佢地會同你玩全場迫搶咩,一開波就少左2個人跑,點踢

好多人罵施美度,但佢算係盡左力
守又係佢,疤一拎波佢又要即刻9秒9衝上去幫美斯,仲要對住對面隻cls左閘,鐵人都死啦

呢隊疤其實你唔需要傳控做得好,有些少活力衝擊力已經夠打啦
btw, 古天樂2g 1a笑左出黎
疤狗有無諗過古天奴換馬天尼斯
施美度單對單係柒左幾球但下下一打兩係難為左佢既
佩利錫踢拜仁呢種戰術好岩
要搵人分擔粒波
佢角色係做埋門一腳/落底傳中
比佢帶波 講真佢呢個年紀 啲first step爆人已經無晒
佩利錫好就好在戰術執行力高 體能我覺得唔錯
射門/傳中 有功架
只係國米而家未必咁佢踢
我地隊波唔夠快
無位啱佢喎
有davies做overlap係唔同啲
我哋之前搵邊個同佢打配合
update轉會
Inter have agreed personal terms with Marash Kumbulla - he's ready to sign a contract until June 2025. Talks on between Inter and Hellas Verona to find an agreement on the final fee.
@SkySport
@DiMarzio
#Inter

佢同tonali轉會如無意外歐霸後會完成
佢打得最好個期有人幫佢疊瓦
安沙迪 Telles 長友
安沙迪cancello走左之後佢都跟埋走
離開國米既下場
佩利錫除左德甲 隨時拎埋歐聯
我地負左人
係拜勁姐
一兩場者
上半季同剛復賽時都打得幾差下
所以拜先話唔買
仲係連正選都無
佢出場時畫面最多係帶波衝去人地度
跟住人地打反擊
佢就慢慢跟返去
格格不入
可能打埋呢兩場歐聯 拜仁會買
davies根本馬干黎,衝散左施美度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞