【Forza Inter】國際米蘭球迷討論區41

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
史堅唔撚識打3後衛咪比干地雪
我都鐘意史堅
但godin同佢都係第一次接觸3後,godin比佢快適應係事實,由其復賽後狀態真係好
不過godin年紀大,我唔信高層會咁易放佢走
佢有冇去到唔識打呀
無雙後個時咁勁係事實,但根本講唔上差
高甸呢幾場係勁返但拉勻成季佢兩個咁高咁大者
係,長遠計都唔應該放棄史堅。
Godin最多踢多一年,再下下年一定會體能大幅下降。踢得三中堅,點都要有4-5個中堅做儲備,否則有乜傷停就要用埋羊來打中堅。
史堅係無上年咁sharp,不過絕對仍然係勁嘅中堅,唔比機會佢適應就賣,買第二隻入來就一定識踢3後?結果可能破壞咗明明已經係世界一級嘅後衛陣容(我是咁覺得,史堅,DVJ,Godin,巴斯,一隊有4個穩定勁嘅中堅,歐洲就邊隊可以擁有?)。到時場場有破綻,又搵唔到人頂就唔好怪人。
史堅搞到要掛牌賣,實有一線隊搶,但比人壓價到仆街
好心干地當返常規第12 13人出得唔得
係賣就練住黎賣
而家全歐洲都缺好中堅,你見鏝岩岩先4000萬買咗隻,史堅絕對有價有市,要賣都唔好平過8000萬。
最好當然唔好賣,自用最好。佢愛國米,球迷又愛佢,又後生,又勁,除非球會面臨破產,否則真係諗唔到點解賣
高甸嚟到國米體力都跌得好勁,呢家踢盡90分鐘其實都好盡
當然歐洲賽佢既經驗好重要

史堅真係衰遲遲都未適應姐
但係實力上一定唔會質疑佢
下季賽程更加緊密,加上戰術上中堅多咗向前跑動做overlap
照道理都應該要留佢,下季一定要做好多輪換
我國呢幾年最on9係想賣人嗰時就打鑼打鼓話要賣
我國呢幾年最on9係想賣人嗰時就打鑼打鼓話要賣
干地:有啲球隊已經開始度假,但我地仲係到比賽

係咪講比某啲人聽
馬總唔似咁柒,真係要stop下佢地
咪賣史堅啦 國米防線既未來之柱
打3中堅係未試過 係無上年咁出色
但未差到要賣
賣左我肯定國米又要沉淪幾年
而家唯一可以阻止到既只有熱刺
希望佢企硬唔換
古仔高仔因為ffp要賣大家都明
依家唔缺錢都想賣新星真係想死
希望daddy 愛我國,唔好換
其實單deal都幾難成到
首先尼當唔算係重點必要嘅收購
其次雙方估價有好大差距,熱狗估尼東50m, 國米估佢20-30m左右,史堅要放就起碼70m,所以冇可能會平換
睇埋佢地風聲摩佬似乎都未想咁快放棄佢
如果咁睇搵波叔黎deal好似機會仲大啲
我反而想知邊個想要ndom
轉會除左大力臣應該係高層見有機覺斬後奏
尼當應該係干地想要,佢不嬲都中意係中場放個黑又硬全能啲既b2b
不過佢都好似中意用b77 不過可能想入個尼當打佢個位,b77去G5 個位咁踢
根本干度比亞2世黎
買個頂g5唔洗咁貴
正想講,與其入佢倒不如趁華西跳船潮低價掃返干度,起碼人地係西甲證明左自己
但ndom得黑,唔硬架喎
睇里昂嗰期都係攻擊形技術流
完全同大力神撞位
會唔會搞錯左啲咩呀
華西outlet隨時5m可以回購
可能佢諗住黑人就硬,法甲個時係偏進攻既中場中
其實有啲似b77
真係要走
情願換簡迪
係囉無傳過拎人換
林伯角度黎睇佢offer史堅黎換先正常
佢又唔用簡迪 車後防又廢到pk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞